IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за пролет/лято 2022 – Кара Делевин има нещо в златисто

4 май 2022 16 30

Тя се върза идеално в контекста на Met Gala

Getty

Getty

Met Gala 2022 отмина, но за събитието определено ще се говори още дълго. Много любими за нас звезди показаха своя стил, спазвайки дрескода за златен блясък и темата „В Америка: Антология на модата“. Да вземем например Кара Делевин, която се появи с полугола визия. Освен с нестандартния си тоалет, тя впечатли и с доста атрактивен грим. Той е подходящ за пролет/лято 2022.

Носейки червен костюм, моделът и актриса едва се движеше с обувки на прекалено висока платформа. И като продължение на нейния стил, тя заложи на златни сенки. Към тях добави множество камъни, които добавиха завършен вид на погледа ѝ.

Грим за пролет/лято 2022 – какво трябва да знаете още за този на Кара Делевин?

След като се появи на червения килим, тя свали сакото си и под него бе топлес. Е, имаше специални лепенки на зърната на гърдите си, но те не скриха кой знае какво. Освен това бе покрита със златиста боя. И на врата си имаше няколко обемни колиета с висулки.

Кара Делевин,

Getty

Вместо да заложи на черна очна линия, Кара Делевин е избрала доста по-различна идея – върху златистите сенки да се залепят безброй скъпоценни камъчета в различен цвят.

„Златни и сребърни кристали обграждаха линиите на миглите ѝ, извивайки се в крила, които срещнаха краищата на веждите й“, пише Allure за грима на Делевин, перфектен за по-специални събития за пролет/лято 2022.

Иначе устните на модела са с нежен розов блясък, а скулите ѝ, съвсем леко подчертани. И според инфлуенсъри, този грим може да бъде копиран за вашето следващо парти на открито. Разбира се, ако искате да го повторите, може да ползвате по-обикновени аксесоари като например самозалепващи се кристали.

Ето и още идеи за грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари