IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим 2022: Свежо предложение за пролетта

22 април 2022 18 00

То е перфектна както за максималистите, така и за минималистите

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Като човек, който рядко се гримира, не мога да се похваля с професионални умения в тази област. Любовта ми към по-цветния външен вид обаче ме кара да продължавам да разглеждам социалните мрежи за различни и нови идеи, които да изпробвам пред огледалото. Така попаднах на визии, вдъхновени от сериала „Еуфория“, различни вариации на котешко око и изразени очни линии, които ми се струват доста трудни за моите умения.

Тази пролет обаче е времето, в което и аз ще блесна. Напоследък известни личности и инфлуенсъри ми вдъхват увереност, че външният ми вид ще бъде на високо ниво този сезон, показвайки лесна техника за гримиране, подходящи за аматьори като мен. Става въпрос за поставянето на ярък цвят във вътрешността на очите, използвайки както очна линия, така и сенки.

На наградите „Оскар“ Тати Габриел използва злато, за да увеличи елегантността и да отвори още повече очите си. За партито след това пък Меган Фокс избра да акцентира върху очите си с подходящи бебешко сини сенки. Изпълнителят Lil Nax X също се включи в отбора на сините сенки, доказвайки че гримът не е само за жени.

За да затвърди своето място като официална тенденция, гримът във вътрешните ъгли на очите също беше забелязан и по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Списъкът продължава, като стилът е идеален както за минималистите, които обичат изчистения външен вид, така и за онези, които са достатъчно смели да си поиграят с ярки цветове и 3D декорации.

Всичко, от което се нуждаете, за да се насочите към тази тенденция, е очна линия или силно пигментирани сенки в цвят, който харесвате, и четка за грим. Може да нанасяте и с пръсти, но някои визии ще изискват повече финес и ще имате нужда от професионално средство за гримиране. Ако искате да засилите външния си вид, може да използвате лепило за мигли, за да залепите перли или кристали във вътрешността на окото.

Ето няколко звездни предложения за свеж пролетен грим

Меган Фокс

Що се отнася до тенденциите от 90-те години, бебешкосините сенки са на първо място в списъка. Тук цветът получава модерна актуализация с този минималистичен подход.

Грейс Гостад

Гримът във вътрешната част на очите не трябва да бъде ограничаван само до тази област. За смел външен вид, гримирайте и външната част, оформяйки крило.

Doja Cat

Създайте изцяло нова визия, като добавите една бяла точка към вътрешността и няколко към външността на окото. Кой казва, че красивият грим трябва да е труден?

Джиджи Хадид

Нотка от канареножълто е неочаквана и свежа тенденция за пролетта.

Шей Мичъл

Актрисата добави съвсем малко блясък във вътрешността на окото си, за да накара нейното лавандулово опушено око да изпъкне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари