IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд: Не съм напуснала Джейсън заради Хари

12 септември 2022 09 00

Тя разкри, че е скъсала със Съдейкис, много преди да се влюби в Стайлс

Getty Images

Getty Images

Оливия Уайлд отрече слуховете, че е напуснала бащата на децата си Джейсън Съдейкис заради британския поп певец Хари Стайлс. Актрисата заявява пред списание Vanity Fair, чиято корица краси този месец, че връзката ѝ с Джейсън е приключила много преди да се влюби в Хари.

Уайлд за първи път открито коментира любовния си живот. 38-годишната Оливия говори откровено за новия си любим Стайлс и как връзката ѝ с бившия ѝ партньор е приключила месеци, преди тя и музикантът да се запознаят на снимачната площадка на новия им филм „Не се тревожи, скъпа“, на който тя е режисьор, а той е в една от главните роли.

„Идеята, че съм напуснала Джейсън заради Хари, е напълно неточна“, казва Уайлд пред изданието, отговаряйки на слуховете, че е скъсала с 46-годишния си бивш годеник, за да започне афера с 28-годишния Стайлс. „Нашата връзка приключи много преди аз да срещна Хари. Както всяка връзка, която приключва и нашата не свърши за една нощ. За съжаление Джейсън и аз имахме много трудни отношения и официално прекратихме връзката си още в началото на пандемията“, продължава тя.

„Отглеждахме две деца по време на карантината, така че през това време трябваше да живеем под един покрив. След като стана ясно, че съжителството ни вече не е от полза за децата, стана важно да се разделим, за да бъдем по-добри родители като приятели, които живеят в различни къщи“, добавя Оливия.

Уайлд и Съдейкис започнаха да се срещат през 2011 г. и бяха сгодени няколко години. Официалната им раздяла се е състояла през ноември 2020 г., точно когато Оливия започва да снима филма със Стайлс. Няколко месеца по-късно – в началото на 2021 г., Оливия и Хари направиха и своя дебют като двойка.

В момента Оливия и Джейсън са въвлечени в съдебна битка, свързана с попечителството на децата им (5-годишната им дъщеря Дейзи и 8-годишният им син Отис). Оливия иска те да останат да живеят при нея в Лос Анджелис, а Джейсън настоява децата да живеят с него в Ню Йорк, както досега.

 

 

Уайлд казва още пред Vanity Fair, че двете ѝ деца разбират сложната ситуация между нея и Съдейкис, защото тя е „много откровена“ „ с тях. „Те разбират концепцията за вземане на решения, за да може човек да се защити и да живее автентичен, щастлив живот“, обяснява тя.

„Еволюирах много между 27 и 35 години. Открих себе си като режисьор. И мисля, че открих себе си като индивид“, продължава Уайлд. „И понякога, когато човек се развива, той се развива и във взаимоотношенията си, които се основават на по-ранна версия на него самия.“

Оливия споделя още в интервюто, че я боли от факта, че хората си мислят, че тя не обръща внимание на двете си деца, за да бъде с бившия член на групата One Direction. Уайлд казва пред изданието: „Когато децата ми са с баща си, аз му вярвам, че той е страхотен родител. Така че, когато не са с мен, аз продължавам да живея живота си“, казва тя.

Оливия посочва пример, в който водещата Уенди Уилямс казва в токшоуто си през февруари 2021 г., че Уайлд е „изхвърлила децата и годеника си, след като се е влюбила в Хари“. Уайлд казва: „Не ме е грижа за мнението на Уенди Уилямс, но от аплодисментите на публиката ми прилоша. Помислих си: „Защо тези жени намират удоволствие в този момент? Дали защото по някакъв начин това ги кара да се чувстват по-добре за живота, преценките и изборите си, без изобщо да се чудят защо може би съм направила моите избори?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари