IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд е кръшкала с Хари Стайлс докато е била с Джейсън Съдейкис?

8 август 2022 14 50

Това била причината актрисата Флорънс Пю да не я харесва

Getty Images

Getty Images

От месеци насам в интернет се шушука, че актрисата Флорънс Пю се е скарала с Оливия Уайлд. Това станало още по времето, когато втората е режисирала Флорънс и Хари Стайлс в предстоящия трилър „Не се тревожи, скъпа“.

Сайтът Page Six хвърли малко светлина върху тeзи твърдения относно влошените отношения между двете жени. Според медията Флорънс е разбрала, че Оливия си пада по Хари, докато по това време все още е била във връзка с тогавашния си годеник Джейсън Съдейкис, който е баща й на двете й деца.

 „Мога да ви кажа със сигурност, че Фло виждаше как Оливия и Хари флиртуват един с друг на снимачната площадка и това не й харесваше никак, тъй като Оливия все още си беше сгодена за Джейсън, когато за първи път се запозна с Хари“, казва източникът, добавяйки, че актьорът от  „Тед Ласо" дори посещавал Уайлд с децата им на снимачната площадка в началото на снимките на лентата.

Според източникът очевидният любовен триъгълник е накарал хората, учасващи в проект да се чувстват доста неудобно. Слуховете за враждата между Флорънс и Оливия започнаха за първи път, когато феновете забелязаха, че по-младата актриса изглежда игнорира рекламата на „Не се тревожи, скъпа“ в социалните медии: Флорънс не е популяризирала филма в собствените си профили и не е харесала нито една публикация на Оливия, рекламираща проекта, въпреки че самата тя е една от звездите в лентата.

оливия джейсън

Оливия и Джейсън: Снимка: Getty

Друг източник, твърди пред изданието, че решението на Флорънс да популяризира другия си филм „Oppenheimer“ вместо „Don’t Worry Darling“ няма „нищо общо с връзката на Оливия и Хари. Различни анонимни източници също така твърдят, че Флорънс е била нещо повече от приятелски настроена към Хари, когато той е започнал да се среща с Оливия и това е най-истинската причина двете актриси да не се понасят.

Факт е обаче, че отношенията на Уайлд и Стайлс се задълбочиха през последните две години и напоследък те са абсолютно неразделни. Тя в последните седмици го следваше навсякъде из Европа, където той имаше концерти от турнето си Love On Tour. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари