IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд получи съдебна призовка на сцената

6 май 2022 12 00

Оказа се, че мистериозният плик е бил изпратен от бившия ѝ съпруг Джейсън Съдейкис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оливия Уайлд се появи на сцената на CinemaCon в Лас Вегас, за да представи новия си филм Don't Worry Darling. В него участва и Хари Стайлс, а снимките дават началото на връзката между двете звезди. По същото време Уайлд реши да приключи брака си с Джейсън Съдейкис, от когото има и две деца.

Докато презентираше проекта си, Оливия получи мистериозен жълт плик, който изненада не само нея, но и цялата публика. Той беше даден на актрисата от жена, появила се от първия ред, която не се представи и не разкри какво точно носи. Повечето зрители решиха, че това е иновативен и интересен начин, чрез който някоя продуцентска компания дава нов сценарий на Уайлд. Истината обаче е съвсем различна.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Оказва се, че жълтият плик съдържа съдебни документи, изпратени от Джейсън Съдейкис, които са свързани с двете деца на двойката. Актрисата веднага отвори подаръка си, мислейки си, че ще намери ново предложение за работа. След като видя съдържанието обаче, тя само каза „Добре, разбрах. Благодаря“ и продължи с презентацията. За плика повече и не стана дума.

Ситуацията, естествено, поради множество спекулации и теории в социалните мрежи, като мнозина се чудеха дали всичко това не е било част от презентацията, или наистина е сценарий за нов филм. Източник, близък до Съдейкис, казва пред списание People, че пликът е бил изпратен от актьора и има отношение към децата на бившите съпрузи – 6-годишния Отис и 5-годишната Жозефин.

„Г-н Съдейкис нямаше идея за мястото и времето, когато този плик ще бъде връчен, тъй като това зависи изцяло от куриерската фирма. Той не би пожелал да изпрати призовката в такъв неподходящ момент“, казва източникът. Засега Оливия Уайлд не е коментирала ситуацията, нито пък е потвърдила какво точно е имало в плика.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Адвокатът по семейно право Дейвид Глас, който няма общо със случая, казва пред People, че е „много малко вероятно“ Съдейкис да не е знаел нито една от подробностите за това как Уайлд ще получи плика. Според него, това винаги се обсъжда с изпращача, а подробностите са още по-ясни, когато става дума за известни и публични личности.

След като стана ясно, че пликът съдържа съдебни документи, въпросите се завъртяха около жената, която го връчи, и как тя може да е попаднала на CinemaCon и да е толкова близо до сцената. Мич Нойхаузер, главен директор на събитието, заяви пред People, че досега в историята си не са имали инцидент, при който неупълномощен човек се приближава толкова близо до сцената.

„В светлината на скорошното събитие, ние преразглеждаме нашите процедури за сигурност, за да гарантираме безопасността на всички присъстващи“, допълни той. Нойхаузер не коментира дали жената с плика е била задържана и как е получила достъп до CinemaCon.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис се запознават през пролетта на 2011 година на парти на Saturday Night Live, като започват да излизат малко по-късно. Сгодяват се през 2013-а, а на следващата година посрещат сина си Отис. Три години по-късно се ражда и дъщеря им Жозефин.

През септември 2020 година актрисата започва да режисира филма Don't Worry Darling, а в една от главните роли влиза Хари Стайлс. Два месеца по-късно се появиха слухове, че Уайлд и Съдейкис са прекратили връзката си. През януари 2021 година Оливия и Хари признаха за любовните си отношения.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Въпреки че бившите съпрузи са продължили напред с живота си, те все още остават отдадени на децата и тяхното правилно отглеждане. „Децата са приоритетът и сърцето на това семейство“, категоричен е източник, близък до двойката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари