IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слухове за предстоящ брак се вихрят около Хари Стайлс и Оливия Уайлд

4 януари 2022 09 00

Влюбените са заедно от една година

Getty Images

Getty Images

Слухове за предстоящ брак се вихрят около Хари Стайлс и Оливия Уайлд. Според британските медии бившият член на групата One Direction вече е запознал майка си Ан с американската актриса. Оливия пък, от своя страна, се опитва да сближи любимия си със своите две деца – Отис и Дейзи.

27-годишният Стайлс и 37-годишната Уайлд започнаха връзката си преди малко повече от една година като още от самото начало отношенията им изглеждат доста сериозни.

Хари отдавна притежава репутацията на мъж, който си пада по по-възрастни от него жени, така че романът му с Оливия не беше изненада за неговите фенове. Все пак почитателите на британския певец са впечатлени от факта, че той приема тази своя връзка за много по-сериозна, от която и да е от предишните си връзки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Оливия има 7-годишен син и 5-годишна дъщеря от връзката си с бившия си приятел – актьора Джейсън Съдейкис.

Източник, близък до Хари, казва пред вестник The Sun следното: „В началото отношенията между Хари и Оливия изглеждаха типични за шоубизнеса – две бляскави звезди, които си паднаха един по друг, но сега очевидно връзката им е много повече от това.“

Източникът добавя: „Връзката им е много силна и вълнуваща, а Хари никога не е бил с по-сериозни намерения към друга жена.“

Вестникът съобщава още, че Хари вече се е сближил с Отис и Дейзи, а Оливия никога не е била по-щастлива в личния си живот.
Слуховете, че влюбените планират да се оженят през годината се разпространяват от няколко месеца.
Междувременно някои фенове на певеца приемат факта, че актрисата се е запознала с Ан, като улика, че Хари планира да се ожени за нея през 2022 г.

В миналото Оливия беше омъжена за италианско-американския режисьор Тао Русполи (между 2003 и 2011 г.). Връзката ѝ с бащата на децата ѝ Джейсън пък продължи от 2011 до 2020 г., Според слуховете, двамата се разделят, след като тя започва внезапния си романс именно с Хари.

Стайлс пък е имал връзки с топкрасавици като Кендъл Дженър, Тейлър Суифт, Камил Роу и др.

Наскоро Оливия намекна пред списание Vogue, че наистина е много щастлива с думите: „Мисля, че човек осъзнава, че е наистина щастлив, когато усети, че за него няма значение какво мислят непознатите за връзката му.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари