IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Анджелина Джоли е забила нож в сърцето на Дженифър Анистън?

11 септември 2022 21 00

Джоли тайно е поканила фотограф да я снима заедно с Брад Пит в началото на 2005 година

Джоли и Пит в края на 2006г.; Getty Images

Джоли и Пит в края на 2006г.; Getty Images

Анджелина Джоли е била „информаторът“, който стои зад известните снимки, които разкриха новината за връзката ѝ с Брад Пит в началото на 2005 г. Това твърди магнатът Ян Уенър, който е съосновател на списание Rolling Stone и бивш собственик на списание US Weekly.

Според него Джоли е помогнала за създаването на известните снимки, на които тя се разхожда по плаж в Кения заедно с Брад и нейния осиновен син Мадокс. Именно тези снимки, тиражирани в списание US Weekly тогава, разпространиха новината за връзката между звездите през 2005 г. По това време обаче, Брад все още беше женен за Дженифър Анистън и техните фенове се надяваха двойката да се помири.

Джоли и Пит се срещнаха на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ през есента на 2004 година и още тогава се заговори, че между тях прехвърчат любовни искри. Броени месеци след края на снимките Брад се раздели с тогавашната си съпруга Дженифър Анистън (през януари 2005 г.), а въпросните му първи снимки с Джоли са от април месец на същата година.

Според г-н Уенър, който през 2005 година е бил собственик на US Weekly, именно Анджелина е тази, която е поканила фотограф да я снима как се разхождат по плажа с Брад и детето ѝ. Това беше и дебютът на емблематичната двойка, която по-късно беше кръстена от жълтите медии Бранджелина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Уенър разкрива, че фотографът, който е направил снимките, е получил подробности от самата Джоли къде са отседнали с Брад и точно в колко часа ще се разхождат заедно по плажа. Разводът на Брад с Дженифър беше финализиран месеци по-късно – през октомври 2005 г., като според много източници Анистън е била съкрушена от аферата на Пит и до последно е вярвала, че той може и да се завърне при нея.

Другият нож в сърцето на Анистън от страна на Джоли дойде през януари 2006 г., когато Анджелина потвърди, че очаква първото си биологично дете от Пит. Дженифър и Брад така и не успяха да създадат собствено поколение, въпреки 7-годишната си връзка.

По времето, когато обяви, че е бременна, Анджелина вече беше майка на две осиновени деца – син Мадокс от Камбоджа и дъщеря Захара от Етиопия. През май месец 2006 г. Бранджелина посрещнаха дъщеря си Шайло, която актрисата роди в Намибия. След това, през 2007 г., двамата осиновиха и момче от Виетнам, което кръстиха Пакс.

Година по-късно те се сдобиха и с биологичните близнаци Нокс и Вивиан. Горе-долу по това време Пит осинови и първите две деца на Джоли и всичките им, общо шест наследника, започнаха да носят фамилията Джоли-Пит.

Брад и

Бранджелина в началото на 2006 г.; Снимка: Getty Images

По онова време се говореше, че именно аферата на Брад с провокативната Анджелина е сложила край на брака му с чаровната и обичана от всички актриса Дженифър Анистън. Впоследствие Пит заяви в интервю, че бракът му се е бил изчерпал много преди да срещне Джоли.

Колкото до Брад и Анджелина, те се ожениха през април 2012 г. след седем години заедно, а през есента на 2016 г. се разделиха, след бурен скандал на борда на частен самолет.

Те и до ден днешен водят дела за попечителството над децата си, а наскоро започнаха и дело, свързано с общия им винарски бизнес във Франция.

Брад и

Брад и Дженифър на наградите „Еми“ през септември 2004 г. – броени месеци преди раздялата си; Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Страхотна жена, за жалост не толкова симпатичния Брад Пит все го изкарват света вода ненапита, а истината е, че той е прелюбодееца и той е лъгал жена си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Елинор ( преди 1 година )
Провокативна ***. Никога не съм я харесвала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар