IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо погледна към следващия модел, бил влюбен в Джиджи Хадид?

13 септември 2022 10 50

Красавицата обаче не отвръщала на чувствата му

Снимка: БГНЕС

След като Леонардо ди Каприо се раздели с приятелката си Камила Мороне, с която бяха заедно пет години, му приписват романи с много красавици. И така, наскоро той беше забелязан на среща с украинската блогърка Мария Берегова. Двойката почива на яхтата на актьора в Монако, но изглежда, че романът не е получил сериозно продължение.

Съвсем скоро стана известно, че актьорът е влюбен в Джиджи Хадид и то от няколко месеца.

Според OK Magazine Леонардо се опитва с всички сили да спечели супермодела, но явно холивудският актьор никак не ѝ е по вкуса.

Той многократно канеше Джиджи на срещи, но момичето му отказваше. Ди Каприо обаче все още е решен да спечели сърцето на Хадид.
„Лео я погледна и намекна за връзка, но тя изобщо не прояви интерес към него“, каза вътрешният човек, близък до звездата.

Всъщност двамата са в приятелски отношения, но Лео е готов да премине на по-сериозен етап. За разлика от Джиджи, която в момента не иска да излиза с никого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари