IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют: Кейт Бланшет мина по червения килим с дъщеря си Едит

13 септември 2022 10 30

Актрисата заведе 7-годишното момиченце на филмовия фестивал във Венеция

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Бланшет за първи път заведе 7-годишната си дъщеря Едит на звездно светско събитие. Австралийската актриса мина по червения килим с момиченцето си в последния ден от филмовия фестивал във Венеция точно преди церемонията по закриването му. 53-годишната кинозвезда изглеждаше прекрасно в черната си рокля с едно рамо. Кейт носеше черен тоалет, заедно с всички други звезди, които така отбелязваха уважението си към кралица Елизабет II след нейната смърт.

Колкото до очарователната наследница на Бланшет, тя вървеше до нея, облечена в елегантна кадифена рокличка в розово-бежов нюанс, съчетана с многоцветни сандали на платформа. Двете дами имаха и подобни прически със сплетени назад руси коси.

Кейт доведе Едит на филмовия фестивал на 10 септември за специален повод, на който тя получи наградата за най-добра актриса, като това е намек, че ще бъде сред номинираните актриси за „Оскар“ и през идната година. Момиченцето, чийто баща е съпругът на актрисата от 25 години – театралният сценарист и режисьор Андрю Ъптън, рядко е виждано на публични места.

Майката на Кейт, Джун, също се присъедини към дуото на събитието, за да може да гледа Едит, докато майка ѝ изпълнява задълженията си на филмова звезда като поздравява тълпите и позира на червения килим. Това събитие ще бъде запомнящо се за Кейт и Едит, тъй като актрисата спечели наградата Coppa Volpi за най-добра актриса за ролята си във драмата Tar.

Кейт и Андрю имат трима биологични сина, а дъщеря си Едит осиновиха през 2015-та година, когато Кейт беше на 46 години. Тогава звездата сподели в интервю, че със съпруга ѝ са искали да осиновят дете още след раждането на първия си син, но пък фактът, че след три момчета са се сдобили и с момиче, наистина ги кара да се чувстват много щастливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари