IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов модел в списъка: Леонардо ди Каприо се сближава с Джиджи Хадид

13 септември 2022 14 30

Двамата постепенно се опознават

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Сърцето на Леонардо ди Каприо съвсем скоро може да има нова любимка.

47-годишният актьор и 27-годишната Джиджи Хадид прекарват все повече време заедно в Ню Йорк. По думите на няколко източници, двамата бавно се опознават, но все още не са преминали границата на приятелството. Запознати допълват, че Лео определено е хвърлил око на Джиджи и няма да се откаже, докато не я спечели.

„Двамата се виждат и прекарват време с общи компании. Лео току-що излезе от връзка. Оттогава той прекарва време с приятелите и семейството“, казва трети източник пред списание People. Раздялата, за която говори, е с Камила Мороне, с която Ди Каприо имаше четиригодишна връзка. Двамата прекратиха взаимоотношенията си още през лятото, но новината за това излезе преди седмица.

Лео и Камила бяха заедно от 2018 година, когато бяха забелязани на почивка в Аспен, Колорадо. В следващите години двойката беше снимана на романтични почивки по целия свят – Сейнт Барт, на футболен мач в Париж, на разходка в Малибу и Ню Йорк. Дебютът им като влюбени беше през февруари 2020 година, когато седяха един до друг на наградите „Оскар“.

Макар Мороне и Ди Каприо да пазеха връзката си далеч от общественото пространство, през 2019 година моделката призна, че се чувства ядосана заради цялото внимание към личния ѝ живот, особено към 22-годишната ѝ разлика с актьора.

„Има толкова много връзки в Холивуд – и по целия свят – където хората имат разлика във възрастта. Мисля, че всеки трябва да излиза с този, с когото иска“, каза тя пред Los Angeles Times.

След раздялата, източник заяви, че Мороне се справя добре и има доста приятели, които се грижат за нея. „Тя продължава с живота си. Няма никакъв контакт с Лео“, допълни близкият човек. Наскоро Камила беше забелязана с въпросните приятели, които включват Кендъл Дженър и Хейли Бийбър.

От своя страна, Ди Каприо беше заснет в Ню Йорк, където живее Джиджи Хадид заедно с дъщеря си Кай, която споделя със Зейн Малик. Момиченцето се роди през септември 2020 година. Родителите му се разделиха през октомври миналата година след скандал между Малик и майката на Джиджи. По думите на Йоланда Хадид, изпълнителят я е блъснал в гардероб.

„Джиджи е фокусирана върху най-доброто бъдеще за Кай. Тя моли за спокойствие в този труден момент“, каза тогава говорителят на моделката.

Зейн Малик отрече обвиненията на Йоланда и заяви пред TMZ, че се надява тя да преосмисли „фалшивите си думи“ и да помогне за възстановяването на семейството. Въпреки това, изпълнителят бе осъден на 90 дни пробация за всяко едно от четирите обвинения. Той също така трябва да посещава курс за справяне с гнева и няма право да се свързва с Йоланда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари