IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Стилър и Крис О'Донъл показаха порасналите си дъщери

19 септември 2022 09 00

Доведоха ги за свои дами на наградите „Еми“

Getty Images

Getty Images

Бен Стилър взе дъщеря си, Ела Оливия Стилър, за своя дама на наградите „Еми“ 2022, които се проведоха в понеделник вечер. 56-годишният актьор и режисьор споделя 20-годишната Ела със съпругата си Кристин Тейлър. Бащата изглеждаше елегантен в класически черен смокинг и папийонка, докато позираше пред камерите, а наследницата му беше заложила на черна рокля без презрамки с цепка до бедрото.

Появата на звездата от „Зулендър“ с дъщеря му на червения килим идва по-малко от две седмици, след като той и отчуждената му съпруга се появиха заедно на тенис турнира US Open и изглеждаха по-влюбени от всякога. Бен и Кристин бяха щастливи и усмихнати, само шест месеца след като разкриха, че са се събрали отново, след като се бяха разделили през 2017 г. Стилър разкри, че двамата с жена му, от която има и един син, са възобновили романса си, докато са били под карантина по време на пандемията от COVID-19.

„Бяхме разделени, но се събрахме отново и сме щастливи“, каза Бен пред Esquire през февруари. „Беше наистина прекрасно за всички нас“, добави той, описвайки събирането им като „неочаквано и едно от нещата, произлезли от пандемията“.

Крис О'Донъл също за първи път се появи с 14-годишната си дъщеря Мейв на наградите Еми. Актьорът и съпругата му Каролайн Фентрес споделят пет деца заедно. 52-годишният Крис мина по червения килим на церемонията по награждаването с Мейв, която е най-малкото му дете. Освен нея О'Донъл и съпругата му споделят още четири деца – Лили (23), Крис-младши (21), Чарлз (19) и Финли (16).

Крис О'Донъл

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари