IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс продължава с обвиненията към семейството

19 септември 2022 11 00

Баща ѝ Джейми не й остава длъжен

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс продължава да прави високопарни изявления и да споделя подробности от дългогодишното настойничество, което баща ѝ упражняваше над нея. Звездата говори откровено в блога си за факта, че се е занимавала с хипотерапия (лечение с коне), а също така си припомни опита си от престоя в психиатрична болница през 2019 г.

„По принцип общувах с коне. Това се нарича терапия. Но буквално след 45 минути разбираш, че говориш с проклет кон. Мислите ми не бяха съвсем ясни за хората. Чувствах, че трябва да „пробия стената“, за да осъществя контакт със света“, обясни Бритни.

„Получих огромни психологически щети от липсата на реален, жив контакт. Седях на стола си осем часа, гледайки широките усмивки на лекарите, а те ми задаваха въпроси, изучаваха ме.

Не можех да стана от мястото си, въпреки че исках да се махна оттам, по дяволите. Господи, защо законът изобщо им позволява да правят това? Повечето хора дори не биха си направили труда да отговорят на тези въпроси. Изучаваха ме. Бях като научна лаборатория“, оплака се Спиърс.

В същото време нейният баща Джейми казва, че съдията е сгрешил в преценката си като е позволил Бритни да не дава показания и да не отговаря на всички обвинения, които е направила към него.

Според правни документи, подадени в Калифорнийския апелативен съд и получени от изданието TMZ, Джейми казва, че е несправедливо съдът да постанови само той да дава показания, докато Бритни може да се измъкне, без да се налага да седне на стола за разпит. Документите гласят: „Правото да вземеш показания рядко може да бъде отказано. В Калифорния споделянето е въпрос на право.“

Правният екип на Джейми също твърди, че Бритни и нейният адвокат, Матю Розенгарт, не са установили основателна причина, за да оправдаят забраната на нейните показания, особено предвид факта, че тя е отправила безброй искове срещу Джейми за неправомерни действия.

Юридическият екип на Джейми казва, че едностранчивостта в решението на съдията нарушава основната справедливост и че ако едната страна трябва да седи и отговаря за дело, другата страна също трябва да го прави.

Съдията постанови, че всичко, което Джейми иска от Бритни, може да бъде получено в писмена форма. Юридическият му екип очевидно смята, че това може да се отнася и за него, и сега те се стремят към равно третиране – той иска ако се наложи да дава показания, да го направи и дъщеря му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари