IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои нови звездни двойки направиха дебюта си на червения килим?

16 септември 2022 13 30

Кейли Куоко обяви официално връзката си с Том Пелфри

Кейли Куоко и приятелят й; Getty Images

Getty Images

Не всички знаменитости обичат да поставят любовта си и като цяло романтичния си живот в светлината на прожекторите. И все пак повечето звезди като че ли обичат да минават по червения килим на светски събития, именно със своите любими партньори. За много от тях това е и начинът публично да оповестят колко сериозна е връзката им с въпросния човек. Ще разгледаме двойките-знаменитости, които направиха своя дебют на червения килим през последните няколко седмици.

На първо място слагаме актрисата Кейли Куоко, която дебютира връзката си с Том Пелфри на наградите „Еми“ 2022. И Кейли, и Том имаха номинации в съответната вечер и явно решиха, че е дошъл моментът да покажат на света, че са заедно. Актрисата се появи в персонализирана рокля на Dolce & Gabbana, докато актьорът от сериала „Озарк“ носеше традиционен черно-бял костюм.

Прекрасната актриса Кони Бритън също направи дебют със своя приятел от една година. Кони и добре-изглеждащият сценарист и продуцент на сериала „Това сме ние“ Дейвид Уиндзор минаха по червения килим хванати за ръце, показвайки се за първи път като двойка, на афтърпартито на HBO и HBO Max след наградите „Еми“, което се състоя в San Vicente Bungalows в Западен Холивуд на 12 септември.

Кони

Снимка: Getty

Лили Джеймс също много рядко се появява на червения килим с гаджето си – рокаджията Майкъл Шуман. Тя за първи път доведе любимия си на толкова голямо светско събитие, именно на церемонията по връчването на наградата „Еми“ в понеделник вечер.

33-годишната актриса и 36-годишният басист на Queens of the Stone Age изглеждаха влюбени, докато позираха заедно на звездното парти.

Миналата седмица завърналият се в светлините на прожекторите актьор Брендън Фрейзър също стъпи на червения килим за първи път с новата си приятелка Жана Мур. Звездата от „Мумията“ е намерил щастието в лицето на чаровна блондинка, с която досега не се беше появявал заедно на публични места. Въпросната дама работи като гримьор в Лос Анджелис и Ню Йорк. Влюбените минаха по червения килим на премиерата на неговия нов филм The Whale по време на Международния филмов фестивал в Торонто 2022 г. в Royal Alexandra Theatre на 11 септември.

В миналото Брендън беше женен за актрисата Афтън Смит, от която има трима сина. Двамата с е разделиха през 2007 г., а разводът им беше финализиран през 2009 г.

Брендън Фрейзър

Снимка: Getty

Александра Дадарио и нейният нов съпруг Андрю Форм направиха своя дебют като женена двойка също на наградите „Еми“ тази година. Актрисата и продуцентът сключиха брак това лято и изглеждат наистина щастливи и влюбени. В миналото Андрю беше женен за актрисата от „Бързи и яростни“ Джордана Брустър, която също се омъжи повторно това лято.

Дадарио Форм

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари