IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неузнаваема: Бриджит Фонда вече не прилича на себе си!

19 септември 2022 14 50

Племенницата на Джейн се пенсионира от Холивуд преди 20 години

Бриджит през 2009 г.; Снимка: Getty

Снимка: Getty

Племенницата на Джейн Фонда – Бриджит Фонда, беше забелязана в Лос Анджелис на 13 септември, две десетилетия след като се оттегли от Холивуд. 58-годишната бивша актриса, която е дъщеря на легендарния актьор Питър Фонда, изглеждаше абсолютно неузнаваема.

Бриджит изненадващо преустанови актьорската си кариера през 2002 г., когато беше на върха на славата си. Тя се е появявала в медиите само няколко пъти, след като напусна Холивуд. Миналия вторник обаче папараците я уловиха да пазарува в магазин за озеленяване и от кадрите се вижда, че бившата филмова звезда от хита „Джаки Браун“ напълно е загубила блясъка си.

За разлика от 84-годишната си леля Джейн Фонда, която и до днес изглежда в перфектна форма, въпреки че се бори с коварна болест, Бриджит очевидно е занемарила външния си вид през последните две десетилетия. Тя не само е напълняла много, но и е оставила косата си в естествения ѝ. сив цвят.

Бриджит се омъжи за композитора Дани Елфман през 2003 година и две години по-късно роди сина им Оливър. Тя се оттегли от Холивуд именно, за да се съсредоточи върху семейството си, въпреки че по онова време беше една от популярните актриси в киното. Тя участва в много хитови игрални филми като „Малкият Буда“, „Неомъжена бяла жена“, „Скандал“ и „Кръстникът 3“. Има номинации за награди „Еми“ и „Златен глобус“. Внучка е на холивудската икона Хенри Фонда.

За последен път Бриджит стъпи на червения килим през 2009 г. (на основната снимка), за премиерата на филма на Куентин Тарантино „Гадни копилета“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Вал ( преди 1 година )
Тези снимки съм ги гледала преди месеци....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
Тази новина я имаше преди 8 месеца в page six. Доста бавно пътуват новините до Tialoto
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар