IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас шокира феновете си

20 септември 2022 08 40

Латино идолът награби фенка по време на концерт

Getty Images

Getty Images

Енрике Иглесиас шокира феновете си, след като награби и разцелува своя почитателка по време на концерта си в Лас Вегас. Латино певецът, който е обвързан с бившата руска тенисистка Анна Курникова от 20 години, публикува видео в Instagram профила си, на което интимничи с фенка в петък.

Във въпросния клип изпълнителят на Bailando първоначално целува почитателката си по бузата, а след като двамата позират за селфи, тя започва страстно да го целува по устните.

Вместо да се отдръпне, 47-годишният Иглесиас, решава да се полюбува на ласките с мистериозната жена и дори в един момент сграбчва с ръце задните ѝ части. Целувките между двамата продължават няколко секунди, преди Енрике най-накрая да я пусне и да избяга с огромна усмивка на лицето си.

„Петък вечер в #LASVEGAS ще се видим тази вечер!!!!“, написа той към видеото.

Почитателите на певеца се разделиха като мнения относно интимния момент, като някои изразиха ревността си, а други попитаха какво мисли Анна за видеото.

Един негов фен е написал шеговито: „Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас.“ Друг пък е коментирал: „О, Боже мой!! Искам да съм на нейно място!“, а трети се е застъпил за Курникова с думите: „Твоите целувки трябва да са само за Анна!“

Въпросният концерт на живо на Енрике е в колаборация с другия голям латино идол – Рики Мартин.

Иглесиас и 41-годишната Курникова са заедно от 2001 г., когато се запознават на снимачната площадка на неговия видеоклип Escape. Те се разделиха за кратко през 2013 г., но се събраха отново. Въпреки че не са законно женени, Курникова е сложила фамилията „Иглесиас“ в своята биография в Instagram.

Двамата имат три деца заедно: 4-годишните близнаци Николас и Луси и 2-годишната Мери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари