IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Хам размисли за брака: Вече иска съпруга и деца

23 септември 2022 08 40

А преди твърдеше, че не е създаден за семеен живот

Getty Images

Getty Images

Години наред звездата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" Джон Хам твърдеше, че не се вижда като женен мъж . Въпреки че носителят на "Еми" имаше сериозна и близо 20-годишна връзка с актрисата Дженифър Уестфелд, двамата така и не се ожениха никога.

Всъщност те се разделиха през 2015-та, а малко преди това Джон каза пред списание "Парад" следното: „Нямам брачния чип, нито пък имам добър пример за брак в семейството си. Но Джен е любовта на живота ми и вече сме заедно четири пъти по-дълго, отколкото родителите ми са били женени."

През 2022 г. обаче вече 51-годишния Джон намеква, че разбиранията му са се променили благодарение на времето и терапията. В епизод от септември 2022 г. на „Шоуто на Хауърд Стърн“ актьорът обяви, че се чувства „уседнал" и „комфортно“ с приятелката си актрисата Ана Оцеола, с която за първи път беше романтично свързан през 2020 г.

„Това също беше процес на работа по себе си, моето психично здраве, всички неща с моя терапевт. И разопаковането на цялата тази травма и осъзнаването, че когато загубиш някой, който е толкова важен за теб, като майка, толкова рано, това създава рана, която блокира много от емоционалната достъпност… тази достъпност и уязвимост“, обясни актьорът. Хам губи майка си от рак на дебелото черво, когато е едва 10-годишен.

„През последните няколко години седях и наистина мислех за всички тези неща. Сега съм по-отворен за възможността да се оженя, да имам деца, да определям нова версия на щастието, живота, благосъстоянието... Звучи шеговито и каквото и да е, но е реално."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари