IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В гена ми е да съм секссимвол: Пиърс Броснан позира на корицата на GQ със синовете си

23 септември 2022 16 30

Момчетата на aктьора са привлекателни като баща си!

Getty Images

Getty Images

Пиърс Броснан позира със синовете си Дилън и Парис за корицата на новия, октомврийски брой на GQ, Великобритания. На някои от снимките Пиърс и наследиците му носят еднакви дрехи в неутрални цветове на марката Fear of God, с които изглеждат невероятно.

25-годишния Дилън и 21-годишният Парис са двете най-малки деца на 69-годишния актьор и са от брака му с неговата втора съпруга Кийли Шей Смит.

На друг кадър Броснан носи изящен костюм на Dolce & Gabbana с червени бижута на ревера и джобовете, докато позира на плажа. Парис, от своя страна, носи сребърно сако с пайети от същата модна къща, докато по-големият му брат е съчетал прозрачно поло с палто от изкуствена кожа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)

Братята позират гордо до баща си в интервюто, наричайки звездата от „Mamma Mia!“ „най-хубавото момче“, което познават.  

„Винаги съм мислил, че има много приятели, докато растях, защото хората идваха при него на улицата и … той говореше с всички наистина дълго време“, казва Дилън пред списанието, отбелязвайки, че не е обичал да казва на никого кой е баща му.

Дилън, който работи като модел, споделя и как е преминало детство им с брат му, прекарано между домовете на Броснан в Лос Анджелис и Хавай.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)

„Ние бяхме деца, които тичаха из гората, търсейки нещо за правене, караха велосипеди по улицата, ходехме в пещери, плувахме, карахме сърф и други неща“, обяснява Дилън.

Въпреки че и двете деца на Броснан са участвали във филми, той разкрива, че винаги се е опитвал да ги разубеди да следват актьорските му стъпки, наричайки това „по дяволите тежка работа“. Номинираната за "Златен глобус" звезда казва: „Това е кръст. Вие конструирате и унищожавате себе си."

Вместо това Дилън и Парис преследват кариери в музиката и моделството, като Броснан често е говорил в интервюта за своята „бащинска гордост“ относно техните постижения.

Освен Дилън и Парис Пиърс също така е баща на още двама сина, които са от брака му с неговата първа, покойна съпруга Касандра Харис - 49-годишния Кристофър и 39-годишния Шон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Смолец ( преди 1 година )
Момчетата са много симпатични,но П. Броснан,ако не е с тези елегантни одежди изглежда доста занемарен-от уважение не използвам груби думи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар