IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливи заедно: Кийли и Пиърс Броснан празнуват годишнина

6 август 2021 17 40

Двамата споделят, че чувствата между тях не угасват

БГНЕС

Да бъдеш холивудска звезда, си има своите предимства, но недостатъците, породени от факта, че си известен и това, че животът ти е под лупа непрекъснато, са много повече. Това знае много добре Пиърс Броснан, който години наред, прекарани в киното, има големи финансови възможности, но наред с тях трябва да търпи досадните фенове, спекулациите в пресата... Освен това, след ролята си на Джеймс Бонд, той е смятан за сексимвол и по него все още въздишат много жени. 

Някои колеги на възрастта на ирландеца вече сменят поредната жена, дори си избират доста по-млади, но не и той. Вече 20 години Пиърс и половинката му Кийли Шей имат щастлив брак. 

„Все още единствен! Честита 20-та годишнина от сватбата, Пиърс Броснан. Благодаря ти за подаръка от любов и приятелство. Светът е по -красив с теб в него! 4-8-94 / 8-4-2001“, сподели съпругата на актьор. И качи в Instgram тяхна снимка от сватбата. 

На кадъра Кийли е обгърнала с ръка мъжа си, усмихвайки се на фотографа. Двадесет години по-късно, двамата са доста променени, но в очите им все още има онзи живец, който ги кара да създадат своето семейство. 

От своя страна Броснан също отбеляза празника в своя профил в социалната мрежа, като написа, че любовта му ще бъде вечна. 

През 1994 г., когато холивудската звезда среща младата журналистка, в която се влюбва от пръв поглед, той е вдовец, загубил я преди няколко години. Тогава той се грижи за трите си деца и е на път да се снима като Джеймс Бонд, неподозирайки, че може да има нова връзка. 

„Имах голям късмет, че срещнах Кийли. Вече не вярвах, че мога да намеря сродната си душа“, признава Броснан и добавя, че тя има множество добродетели и успява да изгради силна връска с неговите наследници. 

Двойката има двама сина - Дилън и Парис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари