IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правителството съсипа годишнината на Бекъм

2 юли 2021 11 00

Виктория съкрушена, че партито ѝ е провалено заради удължените пандемични мерки

Снимка: BGNES

Надеждите на Виктория Бекъм бяха убити след удължаването на пандемичните мерки в Англия. Дизайнерката планирала огромно парти за 22-годишнината от брака си с Дейвид, която празнува на 4 юли, но и това празненство няма да ѝ се получи.

Първоначално локдаунът в Англия трябваше да приключи на 19 юни, но правителството удължи датата до 19 юли. Това съвсем не влизало в плановете на Виктория, която от месеци планирала празненството, пише сп. Heat.

„Семейство Бекъм искаше да направи огромен купон за годишнината си и да събере роднини и приятели от целия свят. Но те няма да могат да го направят заради удължените рестрикции. Последното парти на звездите беше за 21-ия рожден ден на Бруклин, месец преди пандемията да започне“, разкри източник пред медията.

Към момента семейството е разделено, тъй като Бруклин е заедно с годеницата си Никола Пелц в Америка и по всяка вероятност Дейвид и Виктория ще заминат с останалите си деца при него за тяхната годишнина.

„Те смятат да заминат за Маями при първа възможност и ще празнуват с Никола и нейното семейство“, добави информаторът.

Дейвид и Виктория се венчаха през 1999 г. в ирландски замък, двойката има 4 деца – Бруклин (22), Ромео (18), Круз (16) и Харпър (9).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари