IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Соня Йончева празнува годишнина на плажа

28 юли 2021 09 00

Оперната прима се обясни в любов на съпруга си

БГНЕС

Соня Йончева и Доминго Хиндоян избраха да отидат на море по случай своята годишнина. Оперната прима отбеляза в социалните мрежи, че са изминали 7 лета откакто е сключила брак със своя любим.

Българката сподели няколко снимки от фотосесията, която с мъжа ѝ са направили на плажа. За нея тя е облечена с бяла рокля с тънки презрамки, докато половинката ѝ е с черен костюм.

„Да, да, да! Винаги ще го казвам... гледайки бъдещето с лоялност и мъдрост, живеейки настоящето със страст и любов! И миналото ще ни се усмихне с тайнствените си очи. Честита 7-а годишнина, мой латино!“, пише тя към своята публикация.

„Красиви, влюбени и талантливи!“, „Прекрасни!“, „Наистина любов“, пишат последователите на певицата под забавната снимка, на която съпругът ѝ я носи на гръб.

За 7 години брак, Соня и Доминго работят съвместно по музикални проекти и стават родители на две деца – Матео и по-малката му сестричка София.

В края на август Соня Йончева ще пристигне у нас заедно с оперния ас Пласидо Доминго, с когото ще изнесат гала концерт в столицата, на площад „Св. Александър Невски“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари