IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърс Броснан иска жена да играе Джеймс Бонд

10 септември 2019 12 40

Актьорът не смята, че продуцентите ще се решат

Reuters

Може ли жена да изиграе ролята на Джеймс Бонд? Защо не! Това смята Пиърс Броснан, който бе в култовия образ. Запитан дали е възможна такава промяна в най-новия филм, той коментира, че е "за" идеята. 

"Да! Мисля, че гледахме как мъжете се справят с образа през последните 40 години. Махнете се от пътя сега, момчета, и сложете жена в светлината на прожектора. Ще е вълнуващо", коментира той. 

Въпреки това, че холивудската звезда подкрепя идеята, той уточни, че в новия филм от поредицата за агента - "Няма време да умра", продицентите едва ли ще прибегнат до такова драстастично решение за главния персонаж. 

"Не мисля, че ще се случи с тези продуценти", каза още той. По думите му, екипът трябва да промени ролята така, че действието да е актуално с движенията MeToo и Time's Up.

Наскоро се заговори, че в костюма на Агент 007 може да влезе актрисата Лашана Линч. Новината бе приета противоречиво от феновете на известната поредица. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари