IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин и Бехати Принсло публично заедно за първи път след скандала

4 октомври 2022 10 40

Двамата се държали така, сякаш нищо не се е случило

Снимка: Getty

Миналата седмица половинката на Бехати Принсло – Адам Лавин, беше в центъра на скандал. Звездата беше обвинен в множество изневери. Влюбените обаче опровергаха предположенията на феновете за проблеми във връзката им, появявайки се заедно на публично място.

Двойката беше заснета в Санта Барбара неизменно свързана. Адам и Бехати бяха на път за частен самолет, за да летят до Лас Вегас. „Те се преструваха, че всичко е наред с тях: прегръщаха се, усмихваха се, бяха изключително учтиви с персонала“, казаха източници пред The Daily Mail.

Припомняме, че скоро влюбените ще станат родители за трети път, както моделът обяви в социалните си мрежи. Двойката има две дъщери – четиригодишната Джио и петгодишната Дъсти Роуз.

Миналата седмица имаше поредица от обвинения в изневери срещу 43-годишния фронтмен на групата Maroon 5. Различни жени споделиха, че певецът е прекрачил границата на флирта с тях. И то в момент, в който съпругата му е в очакване на третото им дете.

Според изданието Бехати се опитвала с всички сили да запази хладнокръвие и да остане с положителна нагласа, въпреки събитията, най-вече заради децата си от Лавин.

Явно засега са закрепили връзката си, въпреки неприятните новини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари