IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър към покойния си баща: Ще се грижа за мама

3 октомври 2022 17 50

Пол Грифин Форсте почина на 76 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър си спомня за покойния си втори баща.

Актрисата сподели кратко съобщение в социалните мрежи, с което почете Пол Грифин Форсте. Той се жени за майка ѝ Барбара през 1969 година и е един от хората, които насочват интереса на Паркър към киното и театъра. Заедно със съпругата си, води Сара Джесика и брат ѝ на първото им прослушване за Бродуей, когато тя е само на 11 години.

„Пол Грифин Форсте 1946-2022. Бог да те пази. Почивай в мир. Силен като бик. До самия край. Ще липсваш вкъщи и на всички, които те обичаха. Ще се грижим добре за мама, която ти боготвореше в продължение на 54 години“, написа Паркър под черно-бяла снимка на баща си.

Новината за смъртта на Форсте беше съобщена миналата седмица, след като Сара Джесика внезапно напусна официално събитие и се отказа от насрочена пресконференция за филма „Фокус мокус 2“. По-късно стана ясно, че тя трябва да бъде до семейството си в този тежък момент, а причината за смъртта бе описана като „неочаквана и бързо разпространила се болест“.

„В последните си мигове той беше заобиколен от любовта и благодарността на своята любима Барбара и децата му, включително Сара Джесика Паркър“, се казваше в официалното съобщение. Семейството допълни, че Форсте ще бъде запомнен с духа на любяща доброта и вярата му, че светът ще бъде по-добро, по-толерантно и по-красиво място за всички, включително и за 13-те му внуци.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Тъжната новина накара Сара Джесика да се откаже от ежегодната галавечер на нюйоркския балет в Линкълн Център. Тя е част от борда на директорите и според множество медии, лично е участвала в организирането на събитието.

Малко преди това, актрисата се появи на червения килим в Ню Йорк за премиерата на „Фокус мокус 2“. С нея беше и почти цялото ѝ семейство, включително 13-годишните близначки Табита и Марион, както и 60-годишният ѝ съпруг Матю Бродерик. Единственият липсващ беше 19-годишният Джеймс, който вече е в колеж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари