IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Бродерик: Знаех, че Сара е жената за мен още след първата среща

29 април 2022 11 00

Двамата се женят през 1997 година и имат три деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Понякога сърцето знае много повече от ума. Просто попитайте Матю Бродерик!

По време на участието си в предаването Watch What Happens Live актьорът разговаря с водещия Андри Коен, разказвайки за момента, в който е осъзнал, че иска да прекара остатъка от живота си със Сара Джесика Паркър. Бродерик твърди, че това е било едно от най-лесните решения, които е вземал досега.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

„Още в първия момент, в който я видях. Тя вървеше по улицата и аз си казах, че това е жената“, категоричен е актьорът. Той допълни, че нещата, които най-много го впечатляват в съпругата му, са нейните хумор и остроумие. Бродерик и Сара Джесика Паркър се женят през 1997 година и имат три деца – 19-годишния Джеймс и 12-годишните близнаци Табита и Марион.

В момента актьорите си партнират на Бродуей в пиесата Plaza Suite. В нея те играят три различни двойки, които се настаняват в известния хотел „Плаза“. Това е първият дългосрочен и комедиен проект, в който съпрузите си партнират. Наскоро Бродерик разкри какво е чувството да играе заедно с любимата си, хвалейки нейното представяне и стила ѝ на игра.

Актьорът заяви, че още от първите сцени е разбрал колко е талантлива Паркър не само на малкия екран, но и на сцената. „Това ми напомни колко забавна и умна и какъв страхотен комик е“, казва Бродерик. Той силно се надява пандемията да не попречи на представленията и всички почитатели на театъра да видят всъщност колко талант има в Сара Джесика.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Plaza Suite трябваше да направи своята премиера през 2020 година, но пандемията отложи плановете с две години, тъй като Бродуей затвори врати. Сега представлението се играе в театър „Хъдсън“ и ще остане там до 6 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари