IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа за Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър

8 април 2022 12 30

Трите им деца направиха рядка изява на червения килим

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик има силна семейна подкрепа за премиерата на пиесата Plaza Suite на Бродуей.

В понеделник, 28 март, двойката, която играе заедно в комедията на Нийл Саймън, беше придружена от трите си деца - 19-годишният Джеймс и 12-годишните близначки Табита и Марион. Децата позираха заедно на червения килим, усмихвайки се към камерите. Тя бяха без своите родители, като Джеймс беше облечен в черен костюм, а двете му сестри изглеждаха прекрасно в розова рокля (Марион) и черна кожена рокля (Табита).

деца Сара

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър пък доказа, че много добре знае как да привлече вниманието със стил. Като истинска Кари Брадшоу, тя се появи на червения килим с прекрасна розова рокля от дизайнера Прабал Гурунг. Преди да се отправи към театър "Хъдсън", 57-годишната актриса показа тоалета си на феновете в социалните мрежи. "Само почакайте да видите и предната му част. Нямам думи в момента. Сигурна, че ще ги намеря по-късно", написа тя под снимка, на която е с гръб към камерата.

Направена лично от Гурунг, първият слой на роклята е копринен сатен с изрязан гръб, който дизайнерът описва като "нюйорско розово". Вторият слой е украсен с ръчно продирани кристали и гарниран с пайети и мъниста. Гурунг също публикува снимки на Паркър в социалните мрежи, наричайки я "икона на Ню Йорк, която носи цвета нюйорско розово". Той благодари на актрисата за тази възможност и за приятелството им. Пожела й успех и обеща, че ще я гледа от първия ред. 

60-годишният Матю Бродерик придружи съпругата си на червения килим, носейки тъмен костюм със зелена вратовръзка. Двойката е женена от 1997 година, като миналият месец започна да прави предварителни прегледи на пиесата си. Комедията трябваше да излезе на сцена преди две години, но пандемията промени плановете.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Бродерик и Паркър играят три различни влюбени двойки в известния хотел "Плаза". По време на първото си предварително представление, Сара Джесика благодари на публиката за топлината, гостоприемството и добротата. "Толкова много от вас чакаха две години театърът да се завърне отново. Вие стояхте отстрани и бяхте търпеливи, ентусиазирани и оптимистични. Ние просто искахме да ви благодарим, защото с това вие подкрепихте цялата ни театрална общност, а това означава всички хора, които не виждате, както и всички онези, които виждате на сцената"

Пиесата Plaza Suite е първата, в която Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър играят заедно от 1996 година, когато си партнират в How to Succeed in Business Without Really Trying. Другите актьори са Дани Болеро, Моли Рансън и Ерик Виганд.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари