IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна премиера за Сара Джесика Паркър

9 декември 2021 16 30

Продължението на „Сексът и градът“ започва днес

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Забравете за лъскавия живот на свободното момиче Кари Брадшоу, защото Сара Джесика Паркър иска да бъде колкото се може по-близо до семейството си.

Това се видя и от премиерата на новия сериал „И просто така“, който се превръща в продължение на „Сексът и градът“. На червения килим Паркър се появи заедно със съпруга си Матю Бродерик и най-голямото им дете – сина им Джеймс Уилки Бродерик. Събитието се проведе в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк, като на него присъстваха целия екип на сериала и още няколко важни гости.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Сара Джесика и двамата ѝ мъже постоянно се държаха за ръце и позираха заедно на червения килим. Матю и Джеймс избраха да се координират в избора си на тоалет, обличайки традиционни костюми, като този на Бродерик беше черен, а на сина му беше тъмносив. Между тях се беше настанила Паркър, която отново впечатли с модния си стил, залагайки на красива рокля и наметало от Oscar de la Renta. Тя комбинира тоалета с обувки от собствената си марка, които носят името „Херцогиня“ и са в бледорозово. За да бъде визията перфектна, Сара Джесика я завърши с чанта от Erdem и блестящи бижута от Larkspur и Hawk.

Новият сериал „И просто така“ ще направи премиерата си по HBO Max тази вечер, като ще събере на едно място познатите ни лица на Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Крис Нот, Джон Корбет, Бриджит Мойнахан и много други. Сара Джесика Паркър се завръща в ролята на Кари Брадшоу, но този път тя ще трябва да се сблъска с ежедневните предизвикателства на една 50-годишна дама.

Историята в „И просто така“ ще проследи живота на Кари, Миранда и Шарлот, които се опитват да навигират живота си през трудната реалност и да запазят приятелството си. Дамата, която ще липсва от картината, е Саманта Джоунс. Ким Катрал, която влиза в нейната роля, заяви, че не иска да има нищо общо с проекта заради участието на Сара Джесика Паркър.

И просто

Целият екип на „И просто така“. Снимка: Getty Images

Преди дни Крис Нот, който играе Тузаря, защити своята колежка и екранна съпруга, казвайки че Паркър е чудесен човек, който не заслужава подобни коментари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )