IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър пресъздаде един от най-известните тоалети на Кари Брадшоу

31 август 2021 14 30

Но с леко подобрение

Снимка: Getty Images

Като Кари Брадшоу в "Сексът и градът", Сара Джесика Паркър имаше възможност да носи много тоалети, които никога няма да забравим. От вестникарската рокля на John Galliano до обърнатата й риза на Chanel. Но вероятно една от най-запомнящите се визии е тази, която виждаме по време на интрото, когато Кари е оплискана с вода от преминаващ автобус. Тогава тя носи бяла многопластова пачка, която спира точно над коляното и е комбинирана с розов потник и сандали. 

Две десетилетия по-късно Сара Джесика Паркър реши да повтори този запомнящ се тоалет, но с леко подобрение. На снимачната площадка на сериала "И просто така", който се смята за продължение на "Сексът и градът", вместо мини бяла пачка и сандали, тя избра по-дългата версия на полата и бели ботуши. Розовият потник също го нямаше, като на негово място се беше настанила блуза на райета и лилава чанта от Fendi.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

По-рано през месеца Паркър загатна за появата на полата в новите епизоди, публикувайки кратко видео в социалните мрежи. "Тогава и сега", написа тя в Instagram. 

През януари беше официално потвърдено, че "И просто така" ще се появи по HBO Max заедно с Кари (Сара Джесика Паркър), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън). Единствено Саманта (Ким Катрал) няма да бъде отново на екран. "Както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата приключват и започват нови", казва Кейси Блойс относно липсата на Катрал. Допълва, че новите епизоди ще разказват за жени, които са в своите 50 години и е съвсем нормално да не са приятелки с някои хора. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Засега няма официална дата за премиерата на "И просто така", но феновете ще се зарадват да чуят, че Тузара ще се завърне в прегръдките на Кари. Каква ще е съдбата на влюбените, остава да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари