IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По семейно на Бродуей: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик заедно в пиеса

13 март 2022 21 00

Двамата участваха в Plaza Suite

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик най-накрая направиха предварителен преглед на своята бродуейска продукция Plaza Suite, след като шоуто беше отменяно на няколко пъти заради пандемията от коронавирус.

56-годишната Паркър и 59-годишният Бродерик направиха представление по произведението Plaza Suite на драматурга Нийл Саймън в театъра New York Hudson около две години по-късно от предварително заявената премиерна дата. Двамата актьори, които са женени от 1997 година, играят три различни двойки в режисьорския дебют на Джон Бенджамин Хики, проследявайки различните герои в известния хотел Plaza.

По време на речта си от сцената Паркър благодари на публиката за тяхното гостоприемство, топлина и мило отношение. „Толкова много от вас чакаха дълго време за завръщането на театъра. Вие останахте и бяхте търпеливи, ентусиазирани и оптимистични и затова искаме да ви благодарим, защото по този начин подкрепихте цялата театрална общност. Това означава подкрепа за всички онези хора, които не виждате тук и всички онези, които виждате на сцената“, каза актрисата. Тя благодари от името на целия екип, включително съпруга си, както и от името на всеки един човек, работещ в театралната индустрия в Ню Йорк.

Plaza Suite бележи и първия път, в който Паркър и Бродерик са заедно на сцената от 1996 година насам, когато играят в един и същи мюзикъл – How to Succeed in Business Without Really Trying. „Получи се изненадващо и неочаквано стечение на събитията, което ни помогна да измислим тази прекрасна, забавна и невиждано дълга пиеса на Нийл Саймън“, каза Сара Джесика през 2019 година за играта си в Plaza Suite. Бродерик допълни, че има чувство на традиция в произведението.

През 2020 година Матю разкри повече за общата игра със съпругата си, казвайки че тя е доста талантлива и за него е чест да споделя една сцена с нея. „Досега никога не съм бил с нея на една сцена в комедия. Припомни ми колко е забавна и умна, каква чудесна комедийна актриса е. Тя е много добра. Надявам се всеки да го оцени“, казва Бродерик.

В Plaza Suite участват още Дани Болеро, Моли Рансън и Ерик Виганд. Пиесата в момента се намира в предварителен преглед и ще направи своята премиера на 28 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари