IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново на училище: Сара Джесика Паркър изпрати колежанин

13 септември 2021 08 40

Актрисата заяви, че вече тъгува по трите си деца

Снимка: Getty Images

В голяма част от държавите училищната година вече започна и това накара много от звездите да изпратят децата си към класните стаи. Засега преподаването ще става лице в лице, като носенето на маски е задължително както по време на урока, така и в общите помещения.

Една от звездите, които подготвиха училищната чанта на децата си, беше Сара Джесика Паркър. Тя сподели снимка в социалните мрежи, с която показа как тримата ѝ наследници тръгват към класните стаи, готови да покоряват нови върхове. Разбира се, актрисата успя отново да скрие лицата на децата си, опитвайки се да запази личното им пространство колкото се може по-дълго.

„В период от 7 дни един пресече прага като първокурсник, а другите двама започнаха 7-ми клас“, написа Сара под снимката. На кадъра виждаме гърбовете на 18-годишния Джеймс и 12-годишните близнаци Марион и Табита. Една от дъщерите ѝ беше облечена в дънкова рокля и черни маратонки, докато другата избра черни къси панталони и бледорозово горнище, допълнени с гумени ботуши. Джеймс беше малко по-спортно облечен, залагайки на черна тениска и сив анцуг.

Паркър разкри, че този период е изключително емоционален за цялото семейство. „Къщата е различна. Ние сме различни. Хем имат нужда от нас, хем искат да се оправят сами. Толкова много майки ще ме разберат“, написа тя в социалните мрежи. Добави, че е разстроена от това колко бързо е минало времето, но също така е развълнувана от всичките възможности, които ще се открият пред децата ѝ.

Тази есен семейството на Сара и съпруга ѝ Матю Бродерик изпращат за първи път колежанин. Синът им Джеймс ще замине за Роуд Айлънд, където ще се присъедини към университета Brown. Момчето е само на две години, когато сериалът „Сексът и градът“ приключва. Сега Джеймс ще може да гледа отново майка си на екран, този път в продължението „И просто така“.

Новият сериал вече започна да се снима, като на площадката се завръщат Шарлот, Миранда и Тузаря. Миналия месец Сара сподели снимка, на която е прегърнала Крис Норт (Тузаря) и заяви, че няма търпение да покаже на зрителите какво се случва. „Тези двамата. Сигурна съм, че нощта им е продължила дълго“, гласеше описанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари