IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър предлага една от най-красивите си рокли на търг

6 април 2022 10 50

Тоалетът е от премиерата на „И просто така“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър се раздели с един от дизайнерските си тоалети, за да помогне на добра кауза!

Актрисата, чийто гардероб понякога се конкурира с този на екранната ѝ героиня Кари Брадшоу, обединява сили с дизайнера Оскар де ла Рента, за да даде на търг бляскавата сива рокля, която носеше на премиерата на сериала „И просто така“ миналата година. Търгът се проведе на 29 март в платформата за повторна продажба на тоалети на Оскар де ла Рента. Всички печалби от събитието бяха дарени на УНИЦЕФ.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Говорейки за ослепителната рокля и благотворителното събитие, Паркър казва пред списание People, че за нея е било привилегия да носи точно този тоалет на премиерата на „И просто така“ миналия декември. „Всички приходи от продажбата ще бъдат дарени на УНИЦЕФ – организация, която е призвана да подкрепя сега повече от всякога предвид настоящите геополитически конфликти и непосредствените и нарастващи заплахи, отправени към толкова много невинни деца“, допълва актрисата.

Специално направеният дизайн включва пелерина, бродерия с пайети и розова пола от тюл. Външният вид беше ясна препратка към Кари Брадшоу, тъй като героинята е голям фен на Оскар де ла Рента и носеше пола от тюл в първия сезон на „Сексът и градът“, както и в началните кредити на шоуто. Тоалет от дизайнера се появява и в последния сезон на сериала, когато Кари се мести в Париж. За премиерата на „И просто така“ Паркър завърши визията си с чифт сатенени розови токчета от собствената си колекция SJP.

„Чувствам, че има наистина много голям смисъл да се разделя с роклята точно по този начин и с нетърпение очаквам да видя в какъв гардероб ще се озове“, казва актрисата пред списание People.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

Сериалът „И просто така“ направи своята премиера на 9 декември 2021 година и проследява историята на Кари Брадшоу, Миранда Хобс (Синтия Никсън) и Шарлот Йорк (Кристин Дейвис), които се опитват да запазят приятелството, браковете и кариерите си, живеейки като 50-годишни дами в Ню Йорк. Единствената липсваща от оригиналната четворка беше Саманта Джоунс, като актрисата Ким Катрал категорично отказа да работи отново със Сара Джесика Паркър.

Въпреки противоречивите отзиви и критиките на публиката, „И просто така“ ще се завърне за втори сезон по HBO Max.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари