IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата снимка на принц Хари и Меган Маркъл обърка британците

10 октомври 2022 12 30

Според експерти, позата на двамата изглежда потискаща

Снимка: БГНЕС

Не толкова отдавна Бъкингамският дворец пусна нова снимка на кралското семейство, направена след смъртта на Елизабет II. Чарлз III и съпругата му Камила Паркър-Боулс партнираха на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Принц Хари и Меган Маркъл решиха да бъдат в крак с кралското семейство и представиха своя официален портрет.

Кадърът е направен по време на срещата на високо равнище на глобалните младежки лидери One Young в Манчестър през септември. Двойката е заснета от известния британски фотограф Мисан Хариман. Херцогът и херцогинята на Съсекс позираха с усмивка, хванати за ръце.

Първата снимка показва Меган в червена блуза и панталон в тон, с масивен златен пръстен и обеци като аксесоари. Херцогинята на Съсекс гледа уверено в камерата и държи един от пръстите на Хари. Той стои малко зад нея, усмихнат срамежливо, в елегантен черен костюм и вратовръзка.

„Не е изненада, че херцозите на Съсекс пуснаха свои снимки след публикуването на първата официална снимка на четиримата най-високопоставени членове на кралското семейство. През последните дни кралското семейство влезе в историята, тъй като един от най-великите ни монарси беше погребан“, каза кралският експерт Ричард Фицуилямс.

Феновете забелязаха, че принц Хари изглежда несигурен пред съпругата си, тъй като стоеше някак зад нея. Според биографа новият портрет на херцозите на Съсекс не е най-добрият.

Кадърът напомня на корицата на Time от 2021 г., в която Меган също заемаше центъра на композицията, а Хари беше позициониран отзад, слагайки ръка на рамото на жена си.

„Позата на Меган в яркочервен тоалет кара Хари да изглежда слаб в сравнение с нея. Изглежда доста депресиращо, някои ще го сметнат за отражение на реалността на връзката им. Черно-бялото изображение е много по-силно“, цитира експертът The Sun.

Втората снимка, направена малко преди церемонията по откриването на върха, показва двойката странично към камерата. Семейство Съсекс се държат за ръце и гледат към публиката, събрала се в залата.

Снимките на принц Хари и Меган Маркъл са направени от известния британски фотограф от нигерийски произход Мисан Хариман, който активно се бори за правата на чернокожото население на планетата. Портфолиото включва работа със знаменитости като Риана, Том Круз и Джорджо Армани, както и Джордж и Амал Клуни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари