IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян проговори за връзките на Пийт Дейвидсън

7 октомври 2022 18 00

Призна, че той си пада по горещи момичета

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян проговори за връзките на Пийт Дейвидсън. В своето ново риалити звездата и негова бивша разкри защо той излиза с горещи и известни момичета.

„Пийт има най-доброто сърце“, смята тя.

По думите на Ким, всички си мислят, че той си пада по по-възрастни и красиви жени, но истината е, че самият Дейвидсън привлича жените не само с чар, но и с отношение.

„Той просто е най-сладкият, най-внимателният човек“, посочва Кардашян.

Епизодите от новото риалити за сестрите Кардашян, които се излъчват в САЩ в момента, показват как Ким е на разходка с приятели в Италия, където пазарува за Пийт Дейвидсън. Те са заснети преди двамата да се разделят.

„Тук съм в Милано и мисля за него, така че просто искам да взема смислен подарък“, казва Ким и се спира на черно-бяла бейзболна шапка на янките от Ню Йорк.

Навярно сега, когато Кардашян гледа предаването, тя преживява отново последните си мигове с комика, с когото скъса през август. Още докато двамата бяха заедно, мнозина предположиха, че той със сигурност ще се появи в най-новото предаване за живота на нейната известна фамилия.

Двойката просъществува само 9 месеца

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън започнаха да излизат след свое общо участие в телевизията. Това стана още преди риалити звездата да се разведе с Кание Уест. Тогава обаче бе разделена с певеца.

Днес сестрата на Кайли Дженър признава, че все още не е готова за нова връзка. А близки до двамата посочват, че заради своите ангажименти, те бързо си омръзнали и започнали да се карат.

„Пийт знаеше, че няма да проработи. Той го казваше от известно време и Ким също го знаеше“, казва източник на Page Six, говорейки за това, че тяхната връзка била от разстояние.

Дейвидсън обича по-възрастни и заможни жени

Безспорен е фактът, че комикът е излизал с куп известни и добре платени за професията си жени. Повечето от които са били доста по-големи от него – случайно или не.

Фийби Дайнвор, Кая Гербер, Ариана Гранде и Кейт Бекинсейл са други известни дами, с които комикът излизаше през годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари