IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Церсей се омъжи: Звездна сватба за Лина Хийди в Италия

11 октомври 2022 17 40

Съпругът ѝ е друга телевизионна звезда – Марк Менчака

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лина Хийди и Марк Менчака организираха звездна сватба в Италия!

Актьорите от „Игра на тронове“ и „Озарк“ си казаха „Да“ миналата седмица, но снимки от събитието се появиха чак вчера. Лина става особено популярна след ролята си на Церсей Ланистър в „Игра на тронове“, а Менчака играе Ръс Лангмор в сериала „Озарк“. Актрисата е носила семпла бяла рокля с тънки презрамки, воал и две рози в косата – една розова и една бяла.

От снимките на гостите се вижда, че Хийди е носила и специална диадема, която е била украсена с цветята. Букетът ѝ е бил с лавандули, добавяйки малко цвят към цялата обстановка.

Като говорим за гостите, част от тях са ни доста познати. Питър Динклиндж, който играе Тирион Ланистър – братът на Церсей – беше сред тях заедно с Мишел Феърли (Кейтлин Старк) и Конлет Хил (Варис). На сватбата присъстваха още Софи Търнър (Санса Старк) и съпругът ѝ Джо Джонас.

„Небето гори. Сърцата са пълни. Няма нужда от филтри за това, което бяха тези прекрасни дни“, написа Таня Браун, която е една от най-близките приятелки на булката. Тя сподели няколко снимки от церемонията, включително и забавен кадър на Хийди, която се плези към камерата, все още носейки булчинската си рокля.

Лина и Марк започват връзка през 2020 година. Това е втори брак за актрисата, която преди това беше омъжена за Питър Лоугран, от когото има и 12-годишен син Уали. Бракът им продължи само пет години преди развода през 2012 година. В интервю за More, Хийди казва, че е била изпълнена с огромна тъга след края на брака си.

„Трудно е. Има много болка и тъга, както и разочарование. Тъга. Огромна тъга. В момента съм в процес на опечаление, а пък никой не е умрял“, разказва актрисата. Тя призна, че се е сблъскала с депресията, но за щастие, тези тъмни дни вече са зад гърба ѝ.

През 2015 година Хийди призна, че е бременна с второто си дете след месеци на спекулации и слухове. Тя обаче не сподели кой е бащата, като пред медиите заяви, че се надява да получи малко пространство и да бъде уважено нейното решение да не споделя повече детайли около ситуацията. През лятото на същата година на бял свят се появява и вторият ѝ син – Дан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари