IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Луна на моя живот, моето слънце и звезди": Джейсън Момоа и Емилия Кларк се събраха

17 август 2021 11 00

Актьорите от "Игра на тронове" не пропуснаха да публикуват снимка от срещата си

Снимка: Getty Images

Дори глобална пандемия не може да държи Хал Дрого далеч от неговата Халиси.

Джейсън Момоа и екранната му любов Емилия Кларк се събраха преди няколко дни и отбелязоха първата си среща от почти две години насам. Двамата актьори играха заедно в сериала "Игра на тронове", като Халиси (Кларк) е продадена на Хал Дрого (Момоа), но впоследствие уреденият брак се превръща в истинска любов. За съжаление на феновете им всичко приключва много бързо, след смъртта на един от двамата. 

Момоа и Кларк обаче остават доста близки и след сериала, като често се срещаха преди началото на пандемията. Емилия дори организира парти изненада за рождения ден на колегата си, а той непрекъснато изразяваше любовта си към нея в социалните мрежи или в интервюта. Двамата се появяват заедно и в шоуто на Греъм Нортън, където актьорът признава, че се обажда на екранната си любов всеки път, когато посещава Англия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

"Когато слънцето и звездите ти се появят в града, искаш да се увериш дали все още може да вдигне своята Халиси", написа Кларк в социалните мрежи под снимка, на която Джейсън я е вдигнал на ръце. Актьорът веднага се включи в коментарите и написа "Обичам те, луна на моя живот". Момоа също сподели кадър от срещата, а описанието гласеше "Луна на моя живот. Ти си прекрасна и те обичам завинаги". 

Изглежда, че снимките са направени в стая, която разполага с алкохолен шкаф, картини и дървени столове. Зад актьорите се вижда надпис, на който е изписано "Коронавирус. Бъдете информирани, за да сте в безопасност. Пазете дистанция. Спасете животи". Дистанцията обаче не присъстваше по време на срещата между Джейсън и Емилия, като най-вероятно и двамата са ваксинирани или пък са тествани преди това. 

Все още има ограничения за пътуване между Великобритания, където живее Емилия, и Америка, където Джейсън се помещава заедно със съпругата си Лиса Бонет и двете им деца Лола и Накоа-Уолф. Преди няколко седмици актьорът започна снимки по филма си "Аквамен и Изгубеното кралство", който е продължение на хита "Аквамен" от 2018 година. Снимките се провеждат в Лондон, което даде възможност на Джейсън да се срещне със своята екранна любов. 

Въпреки че продължава да играе в Холивуд, Момоа признава, че не иска децата му да тръгнат по неговите стъпки. В интервю пред Entertainment Tonight той казва, че едно от тях иска да се занимава с кино, но това решение никак не се харесва на родителите му. "Не знам. Ще се опитам с всички сили да ги държа далеч от този свят. Обичам да разказвам истории, обичам театралните неща, обичам да режисирам и киното като цяло, но искам децата ми да опитат други неща", категоричен е Джейсън. 

Освен че снима втората част на "Аквамен" актьорът промотира и новия си филм "Sweet Girl", който скоро ще излезе по Netflix. Той споделя, че не иска децата му да влизат в света на Холивуд, защото той променя хората и им оказва огромно напрежение. "Аз съм силен, мога да го понеса, но не искам хората, които обичам, да попадат в същата ситуация", казва той. 

Джейсън и Лиса Бонес са женени от 2017 година, като актьорът наскоро говори открито за връзката със сина си и дъщеря си. Пред InStyle той казва, че детството му без баща силно е повлияло върху отглеждането на Накоа-Уолф. "Не знаех какво е да си баща. Не исках да карам сина ми да прави неща, просто защото съм ги казал. Исках да се свържа с него и да го предразположа да ми споделя всичко", казва Момоа. 

Според него, доведената му дъщеря Зоуи Кравиц може да послужи като добър пример за подражение на неговото момиченце Лола. "Надявам се и се моля дъщеря ми да е толкова талантлива, обичаща и близка със своето семейство". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари