IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж мечта – Джейсън Момоа „съживи“ първата кола на съпругата си

6 август 2020 14 30

Процесът е отнел 14 години

Снимка: БГНЕС

Джейсън Момоа направи специална изненада за съпругата си Лиса Бонет.

41-годишният актьор публикува видео в YouTube, което е озаглавено „14-годишен процес“. Историята, която се разказва вътре, е за първата кола на Бонет, която тя е закупила, когато е била на 17 години. „Знам, че не можем да върнем спомените, но пък може да си направим нови“, казва Момоа във видеото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Той кара автомобила до специален сервиз, където споделя, че колата е доста рядка и има само три такива в целия свят. Актьорът, който се жени за Бонет през 2017 и заедно с нея имат две деца, добавя, че проектът е сбъдната мечта за него. В края на видеото, Момоа не може да повярва, че резултатът е толкова добър.

„Не мислех, че ще се получи по този начин“, казва той, когато вижда преработеното возило, което вече се е сдобило с черно-бял кожен салон. Звездата добави, че няма търпение да изненада съпругата си и да тръгне на пътешествие заедно с нея и двете им деца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Divine 1 Customs (@divine1customs) on

Изненадата беше пълна за Бонет, която беше изведена от дома си от Джейсън. „Това е невероятно. Перфектно е“, казва тя. След това двамата седнаха в автомобила, за да направят едно пробно кръгче. Момоа сподели и кратък клип от процеса в профила си в Instagram. „Здравейте всички. Това е работа, която ми отне цели 14 години. Исках да изненадам съпругата си с първата ѝ кола, която тя си е купила“, пише той.

През 2019 година Джейсън сбъдна и още една мечта на семейството си. Той направи мотоциклет, който е специално предназначен да зарадва децата му. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари