IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа: Бях разорен след смъртта ми в „Игра на тронове“

11 ноември 2020 14 40

Актьорът откровено за времето след Хал Дрого

Снимка: БГНЕС

„Игра на тронове“ без съмнение е един от най-успешните телевизионни проекти през последното десетилетие. Успя да сътвори рекорд с 32 номинации за „Еми“ само за последния си сезон, което го прави сериала с най-много категории за един сезон. През 2019 година „Троновете“ взеха „Еми“ за най-добра драма и прибраха още общо 11 други награди.

Въпреки огромния успех и славата, с която актьорите се сдобиват, един от тях не успява да се докосне до лукса и охолството. Джейсън Момоа всъщност е изпитал доста големи проблеми след като неговият герой Хал Дрого е убит още в първия сезон на сериала. В интервю за InStyle актьорът признава, че по нищо не прилича на колегите си, които се издигат до върха на Холивуд благодарение на „Игра на тронове“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Game Of Thrones (@gameofthronesreality) on

„Гладувахме след сериала. Аз не можех да си намеря работа. Беше изключително трудно, защото имах малки деца и бях доста задлъжнял“, казва Момоа пред изданието. Феновете на „Игра на Тронове“ си спомнят, че Хал Дрого беше убит след сватбата си с Денерис (Емилия Кларк). След като Джейсън е премахнат от поредицата, той едва свързва двата края и се чуди как да плати ипотеката на къщата си, в която живее със съпругата си Лиза Бонет и двете им деца – Лола и Накоа.

Финансовата му ситуация се подобрява пет години по-късно, когато е избран да играе Аквамен. Той получава ролята през 2016 година, когато се появява за малко в „Batman v Superman: Dawn of Justice“, след което го виждаме и в „Justice League“, а през 2018 година се сдобива и със собствена история в лентата „Аквамен“. Там той си партнира с актрисата Амбър Хърд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aquaman Movie (@aquamanmovie) on

Въпреки че вече няма финансови проблеми, Момоа все още се учи как да бъде добър баща. Казва, че не е знаел как да поеме тази отговорност, тъй като израства без баща у дома и никой не го е научил. „Искам да се свържа с децата си и те да почувстват, че могат да бъдат открити с мен“, казва Джейсън пред InStyle.

Смятан за един от най-мъжествените актьори в Холивуд, Момоа споделя, че няма никакъв проблем да приеме и своята женска страна. Той се появява на интервюто с InStyle в розов тоалет и признава, че това е един от любимите му цветове. „Това е прекрасен цвят. Аз съм доста уверен в мъжествеността си и не ми пука за мнението на другите“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Актьорът споделя и за детството си, което преминава между Айова и Оаху. Родителите му се разделят, когато е много малък, като Момоа остава да живее с майка си. Въпреки това той често посещава и баща си в Оаху, където е и роден. „Аз съм продукт на два много различни свята“, казва звездата. Джейсън е единственото дете от смесена раса в училището в Айова и това предизвиква подигравки и дори физически тормоз.

„Доста ме биеха. Просто защото бях малко по-различен. Хората ме мислеха за ненормалник“

Трудното детство обаче превръща Момоа в човека, който е сега – готов да направи всичко възможно, за да може децата му да имат по-добър живот. Безработицата също е зад гърба му, като актьорът е зает чак до 2024 година. В момента се снима втори сезон на сериала „See“, както и филмът „Dune“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Страхотна статия. Така се бях притеснил за него. Авторката е наистина много добра журналистка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар