IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари отлагат скандалното си риалити за 2023 г.

23 октомври 2022 16 30

Причината – заради скандалите около новия сезон на „Короната“

Снимка: БГНЕС

Тази година Меган Маркъл и принц Хари решиха да се занимават активно с творчески дейности. Първо, херцогинята на Съсекс представи своя подкаст Archetypes в платформата Spotify. След това внукът на Елизабет II активно се зае с мемоари, а скоро ще бъде пуснат риалити сериал от Netflix, който ще разкаже за личния живот на двойката след преместването ѝ в Съединените щати.

Разбира се, от всички проекти, феновете очакват с най-голямо нетърпение документалната поредица. Първоначално беше планирано да излезе през декември тази година. Сега обаче създателите отложиха датата на премиерата.

Първо, решението беше повлияно от смъртта на Елизабет II, след което принц Хари реши да направи някои промени в сценария. А сега във Великобритания има истински скандал заради новия сезон на сериала „Короната“, който също се снима от Netflix.

В навечерието на службата бяха представени следващите серии от проекта, които за мнозина се оказаха двусмислени. Факт е, че те не показват принц Филип от най-добрата страна, който според сценария многократно изневерява на Елизабет II.

Много британци сметнаха за неуместно да излъчват подобни кадри веднага след края на официалния траур. Създателите на „Короната“ бяха остро критикувани не само от публиката, но и лично от Чарлз III.

Между другото, по-рано той помоли авторите на проекта да добавят отказ от отговорност в началото на всяка серия, обяснявайки, че сериалът не е документален, а художествен.

Повтаря ли се историята: Ще се раздели ли принц Уилям с Кейт Мидълтън заради стара любов?

Какво показват за връзката си принц Уилям и Кейт Мидълтън, според езика на тялото им?

Скандал в двореца: Принц Уилям изневерявал на Кейт Мидълтън?

Петият сезон на The Crown се фокусира върху разпадането на брака между принцеса Даяна и принц Чарлз. Сюжетът засяга, наред с други неща, скандалното интервю на лейди Ди, което тя даде на Мартин Башир. Репортерът успя да изтръгне шумни разкрития от принцесата на Уелс за семейния живот с принц Чарлз чрез измама. Когато интервюто беше излъчено, кралското семейство беше бясно.

Даяна призна, че в брака ѝ с принца има трима души, намеквайки за Камила Паркър-Боулс. В новия тийзър, Чарлз, изигран от Доминик Уест, и Даяна, изиграна от Елизабет Дебики, се подготвят за телевизионно интервю за сватбата си.

Във видеото се чува гласът на измислен телевизионен журналист, който нарича ситуацията „тотална война“, тъй като в разговор с журналист синът на кралица Елизабет II буквално признава за аферата си с Камила Паркър-Боулс.

В крайна сметка, поради много критики от страна на зрителите, Netflix реши да отложи проекта на Меган и Хари.
„Те решиха да пропуснат този шанс втори път и просто отложиха пускането на документалния проект „Меган и Хари“ за по-добри времена“, обясни източник, цитиран от OK Magazine.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари