IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал в двореца: Принц Уилям изневерявал на Кейт Мидълтън?

2 август 2022 14 30

Херцогинята знаела, не била против

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям се считат за двойка за пример. Не всичко обаче е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Преди дни се появиха тревожни слухове за изневяра на херцога на Кеймбридж.

Според вътрешен човек принц Уилям имал романтични връзки настрани. Освен това съпругата му е наясно какво се случвало и изобщо нямала нищо против. Предполага се, че британският престолонаследник е имал връзка с Роуз Ханбъри. Серия от публикации с хаштага #PrinceWilliamAffair („Аферата на принц Уилям“) дори се разпространи онлайн.

„Истинската причина за изневярата е любовта към обвързването, която не се споделя от много консервативната му съпруга. Тя не обръща внимание на неговите любовници, защото смята, че е по-добре съпругът ѝ да реализира сексуалните си желания настрани, особено след като това е само секс без емоции. С последната жена обаче ситуацията излезе извън контрол“, сподели вътрешният човек. От двореца не са коментирали твърденията.

Снимка

БГНЕС

Но на този фон Кейт Мидълтън се появи на публично място с къси шорти и взе участие в регатата. Херцогинята на Кеймбридж наскоро се завърна от семейна почивка на Карибите. Семейство Кеймбридж прекара страхотен уикенд – двойката и децата се наслаждаваха на слънчеви бани, тропическа джунгла и океан. След това отново се върнаха към своите кралски задължения.

Така миналия уикенд Мидълтън посети 1851 Trust, благотворителна организация, която организира всякакви спортни събития. Херцогинята на Кеймбридж дойде да участва в регатата срещу Нова Зеландия като част от екипа на четирикратния олимпийски шампион по ветроходство Бен Ейнсли. Между другото, съпругата на принц Уилям е патрон на фонда повече от 8 години.

За първото си излизане след празниците Кейт Мидълтън избра стилна морска визия – бретонски раиран пуловер, бели шорти със златни копчета и бели кецове Superga. И за да участва в състезанието, херцогинята се преоблече в специален костюм за гмуркане.

Както винаги, Мидълтън се държеше по кралски спокойна – не спускаше усмивката си и крачеше с уверена походка, пишат медиите на Острова.

Доста смелият образ на херцогинята на Кеймбридж развълнува феновете, тъй като само преди дни се появиха слухове, че принц Уилям изневерява на жена си, защото не може да изпълни сексуалните си желания с нея. Е, изглежда, че 40-годишната Кейт е решила да даде да се разбере, че е в страхотна форма и умее да привлича възхитените погледи на мъжете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари