IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям – Мислят ли за четвърто дете?

29 юни 2022 08 40

Оказа се, че подобна новина изнервя херцога на Кеймбридж

Снимка: БГНЕС

Неведнъж медиите са се захващали с темата за увеличаване на членовете на семейството на херцозите на Кеймбридж. Съвсем скоро отново се заговори за тази тема, а повод бе появата на Кейт Мидълтън и принц Уилям на хиподрума Нюмаркет. Там херцогинята на Кеймбридж беше пропита с топли чувства към жена и бебето ѝ, което доста изнерви съпруга ѝ.

За изданието Мидълтън избра мека рокля в лавандулов цвят с флорален принт. Тя завърши визията си с бежови сандали. На събитието Кейт общува с фенове, като обърна специално внимание на майката на четиримесечно момиченце. Мидълтън не устоя и дори поиска да държи детето в ръцете си. „Обичам децата“, каза херцогинята на Кеймбридж.

След като кадрите на Кейт с бебето попаднаха в мрежата, феновете стигнаха до извода, че тя явно иска да изпита отново радостта от майчинството. Мнозина обаче се съмняват, че принц Уилям е готов да има още едно дете.

Семейството вече се грижи за три деца. Съвсем скоро бе обсъден и своенравният характер на дъщерята на Кейт Мидълтън и принц Уилям – принцеса Шарлот. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс смята, че принцесата се държи добре на публично място и дава пример на брат си – и то не само на по-малкия Луи, но и на по-големия Джордж.

От последното излизане на младата наследница се забелязваше, че принцеса Шарлот е инструктирана от родителите си преди важна среща и си свърши работата добре.

„Шарлот изглежда се опитва да мисли по свой собствен начин, когато става въпрос за тези дребни формалности. Тя рядко, ако изобщо някога, поглежда Джордж, за да предположи, че ще поеме главната му роля.

По време на честването на годишнината от царуването на кралицата се видя как Шарлот беше много сладка, но твърдо коригира и двамата братя“, отбеляза експертът.

Затова пък идеята Уилям да има още едно дете може да го подлуди. „Горкият Уилям! Той е много нервен, когато Катрин започва да мисли за дете“, „Вижте само как Уилям бърза“, „Сигурен съм, че Уилям чакаше друга вечер с дискусия за четвъртото дете“, казаха последователи на кралското семейство, виждайки реакцията на Уилям спрямо бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари