IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какво Кейт Мидълтън се упреква като майка?

22 юли 2022 18 00

Оказва се, че херцогинята на Кеймридж няма достатъчно време за децата си

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям са пример за семейство и за грижовни родители. Неведнъж двамата са споделяли как възпитават децата си и какви отговорности им поверяват. В същото време те имат доста ангажименти към кралското семейство, особено след Мегзит.

Покрай това се оказа, че херцогинята на Кеймбридж се упреква, че не  обръща достатъчно внимание на наследниците си. Всички знаят, че Кейт и Уилям отглеждат три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Херцогинята на Кеймбридж изглежда перфектната майка - малките наследници се държат добре на публични места или поне доста атрактивно, имайки предвид последните изяви на малкия Луи по време на честването на юбилея на кралицата.

Снимка

Вижда се, че младежите  се развиват всестранно. Но понякога Мидълтън все още прави грешки в образованието.

В ново интервю Кейт сподели своите преживявания. Както се оказа, тя се упреква, че прекарва малко време с децата си. 

На малките наследници им липсва вниманието на майка им, за което постоянно я упрекват. Съпругата на принц Уилям отбеляза, че често й се налага да слуша оплаквания.

И така, принцеса Шарлот изразява недоволство от факта, че Кейт не винаги я кара на училище. Въпреки това херцогинята на Кеймбридж се опитва да прекарва свободното си време с децата си. 

Наскоро например тя заведе малките наследници на батут център и на разходка с колело.  Освен това не я мързи сама да готви любимите ястия на децата. Но изглежда това не им е достатъчно.

Явно това е и една от причините принц Уилям да избягва темата за четвърто дете, което със сигурност ще ангажира съпругата му Кейт още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари