IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари включва глава за погребението на кралицата в мемоарите си

21 октомври 2022 10 50

Там херцогът на Съсекс ще обясни как е бил обиден

Снимка: БГНЕС

Принц Хари ще добави нова глава за погребението на кралицата към мемоарите си. Той вече е получил точно половината от сумата авансово за своите мемоари по сделката за £35 милиона. Общо херцогът на Съсекс ще издаде четири книги, една от които се очаква да бъде публикувана по-късно тази година.

Хари отбеляза, че е създал ръкописа не от гледната точка на принца, който е бил, а от гледната точка на човека, в който се е превърнал.

Редакторът на Daily Mail Ричард Идън е сигурен, че в мемоарите ще се появи нова глава, в която авторът ще говори за случилото се на погребението на Елизабет II от първа ръка.

Идън отбеляза: „Това ще даде възможност на Хари да разкаже как е бил обиден от факта, че не му беше позволено да носи военна униформа на церемонията.

Подозирам, че издаването на книгата ще се забави. Мемоарите може да видят бял свят следващата пролет, а не през ноември, както ни уверяват.“

В същото време е ясно и че Чарлз III се страхува от публикуването на скандалните мемоари на принц Хари.

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Във Великобритания реагират с язвителен отговор на мемоарите на принц Хари

След смъртта на Елизабет II мнозина спекулираха, че Меган Маркъл и принц Хари ще подадат маслинова клонка на помирение към членовете на кралското семейство. Те решиха да направят промени не само в скандалните мемоари, но и в документалната поредица от Netflix.

Предстоящите издания от херцозите на Съсекс обаче все още тревожат всички. Ясно е, че Маркъл критикува кралското семейство, казвайки, че със съпруга ѝ се чувствали занемарени на погребението на кралицата.

Според експерти, тя изпитва гняв, свързан със съпруга ѝ. Херцогинята на Съсекс не е харесала отношението по време на погребението на кралицата. Съпругата на принц Хари била възмутена от отношението на кралското семейство.

Колумнистът Ричард Джонсън казва, че по време на погребалната церемония херцогът и херцогинята на Съсекс са се почувствали зле. Двойката се надявала да подобри отношенията си с висшите роднини, но били посрещнати от студен прием.

Според Ричард те били учудени, че по време на траур към тях се проявява пренебрежение и жестокост. Те били обезпокоени, че кралското семейство не е станало по-разумно, защото би могло да се отнесе към тях по-гостоприемно.

Сега Меган Маркъл и принц Хари се чудят как да подходят към новия си проект с Netflix. Всъщност в момента се чува и недоволство към новия пети сезон на The Crown, който е насочен към разпадането на брака между принцеса Даяна и принц Чарлз. Сериалът припомня за най-скандалните моменти, сред които и интервюто на лейди Ди, което тя даде на Мартин Башир.

В него Даяна признава, че в брака ѝ с принца има трима души, намеквайки за присъствието на Камила Паркър-Боулс.


За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари