IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли и Джъстин Бийбър с Кендъл Дженър и Уини Харлоу на тематичното парти на Doja Cat

26 октомври 2022 18 00

Изпълнителката навърши 27 години със стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Doja Cat реши да вдигне летвата доста високо, що се отнася до празненствата по случай рожден ден.

В серия от снимки, публикувани в социалните мрежи се вижда как носителката на „Грами“ отбеляза 27-ата си обиколка около Слънцето с тематично звездно парти в Лос Анджелис. На него присъстваха всички известни приятели на Doja Cat, включително семейство Бийбър, Кендъл Дженър, Шон Мендес, Найл Хоран, Уини Харлоу и още много други. Темата беше „бал с маски“ и всички, освен Хоран и Мендес, я спазиха.

Рожденичката, разбира се, беше най-екстравагантна, пристигайки с маска, украсена с огромни пера и черно кадифено наметало. Макар да не разкри точно какво се крие под него пред папараците, докато не влезе в залата, чифт сандали се подаваха изпод него. От снимки в социалните мрежи се вижда, че Doja Cat е боядисала косата си в червено и носи черен тоалет без презрамки и с пера на предната част.

Кендъл Дженър също беше сред гостите, пристигайки заедно със семейство Бийбър. Моделката избра да бъде едновременно загадъчна и секси, като покри лицето си с черен дантелен воал, комбиниран със сексапилно черно бельо, чорапогащник и токчета с остър връх.

След няколко турбулентни месеца за Хейли и Джъстин Бийбър, двамата намериха време за празненство. Те пристигнаха в Западен Холивуд със стил, обличайки костюми седмица преди Хелоуин. И двамата носеха черни маски, като Хейли избра черно бельо от Victoria's Secret, а съпругът ѝ беше като Зоро с черно наметало.

Джъстин и Хейли се опитват да стоят по-далеч от публичното пространство, след като бяха изправени пред редица здравословни проблеми. Изпълнителят отмени оставащите концерти от световното си турне заради лицева парализа и заяви, че се фокусира върху здравето си. Месец по-късно бе диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт.

Хейли също беше подложена на известен стрес през април, след като е изпитала симптоми на инсулт. Това я накарало да потърси медицинска помощ, а в болницата ѝ откриват кръвен съсирек в мозъка. За щастие, операция не е била наложителна, след като съсирекът сам се разсейва. Все пак Хейли съобщи, че се фокусира върху себе си в следващите месеци и ще стои по-далеч от обществения интерес.

Нови прически – огнена есен за Хейли Бийбър

Снимка за поколенията: Селена Гомес и Хейли Бийбър заедно

Въпреки трудните дни, Хейли беше сред гостите на галавечерта на музея на Академията, където успя да се срещне с бившата приятелка на съпруга си – Селена Гомес. Двете решиха да прекратят слуховете за вражда помежду си, позирайки заедно за няколко снимки.

На партито на Doja Cat семейство Бийбър беше в доста добра компания. Освен че пристигнаха с Кендъл Дженър, те се забавляваха заедно с Уини Харлоу, която се облече в прекрасен сребрист халат, под който се подаваше бельото ѝ в същия цвят. Визията ѝ бе завършена със задължителната черна маска. Нормани се присъедини към сексапилната тема, оставяйки малко на въображението. Тя облече предизвикателно бельо с мрежест чорапогащник и интересна висока черна маска.

Единствените, които не спазиха темата на събитието бяха Найл Хоран и Шон Мендес. Двамата приятели пристигнаха по ежедневно облекло, носейки дънки и риза.

Преди тематичното си парти, Doja Cat сподели плановете си за следващата си година. Между новата музика и колекцията ѝ It's Giving, изпълнителката се надява да разпространи едно важно и просто съобщение. „Искам феновете ми да се чувстват като хора, които могат да постигнат всичко. Клише е, знам, но това ми е надеждата“, каза тя пред People.

Допълва, че се надява хората да станат по-самоуверени и да не се страхуват да поемат рискове, когато става въпрос за музика, мода или креативност.

За повече новини от света на звездите последвайте профила на Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари