IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимка за поколенията: Селена Гомес и Хейли Бийбър заедно

17 октомври 2022 14 50

Очевидно Джъстин Бийбър не може да ги раздели

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Една от известните песни на Джъстин Бийбър се казва Never say never („Никога не казвай никога“) и очевидно това напълно важи за сближаването на две от големите му любови.

Поколението Z изпадна в истински транс и възхищение, когато вчера в социалните мрежи се появиха няколко снимки от второто годишно събитие на Академията за филмово изкуство на САЩ. Балът, на който присъстваха редица известни имена, се проведе в Лос Анджелис и беше посетен от Хейли Бийбър и Селена Гомес. Двете дами не се засякоха на червения килим, но пък се видяха вътре в залата и решиха, че е време да поставят слуховете за кавга зад гърба си.

Първоначално феновете бяха очаровани от модните избори на двете дами, без да предполагат какво ги очаква съвсем скоро.

Селена се появи на червения килим в елегантна черна комбинация от сако и панталони от Giorgio Armani, комбинирана с бижута от Cartier, включително и пръстен във формата на пантера, струващ над 200 хиляди долара.

Селена Гомес,

Снимки: БГНЕС

Хейли, от своя страна, беше избрала малко по-разкриващ тоалет, носейки черна рокля без презрамки от пролетната колекция на Saint Laurent. Дизайнът се отличаваше с дълга до пода пола и интересно бюстие, което сякаш беше увито около горната част на тялото на Бийбър. Стегнатата фигура на модела беше на показ благодарение на огромния изрязан участък около корема и липсата на ръкави.

И ако това не беше достатъчно за феновете да се усмихнат, то само няколко часа по-късно емоциите им скочиха до небето след появата само на три снимки. На тях Хейли и Селена окончателно отхвърлиха слуховете за кавга помежду им и то без да кажат и дума.

В социалните мрежи се появиха три снимки, на които Селена е поставила ръка върху крака на Хейли, след това я е прегърнала през кръста, а накрая двете се усмихват широко една на друга. Публичният показ на близост беше меко казано изненадващ, особено след интервюто на Бийбър, в което тя е категорична, че не е откраднала Джъстин Бийбър от ръцете на Гомес.

По време на участието си в подкаста Call Her Daddy, 25-годишният модел беше категорична, че не е имала никакви взаимоотношения със сегашния си съпруг, докато той е бил в каквато и да било друга връзка. По думите ѝ, не е възпитана да се бърка във връзките на другите хора и между нея и бившата партньорка на Джъстин има само добри чувства.

„Мога категорично да кажа, че никога не съм била с него, докато той е бил във връзка с друг човек – това е краят на тази история“, казва Хейли.

Бъдещите съпрузи се запознават през 2009 година, но остават само приятели доста дълго време. През този период Джъстин излиза и влиза във връзка със Селена, като двамата се превръщат в една от горещите млади двойки на днешното поколение. Разпадът им разби сърцата на множество фенове, които до последно таяха надежда, че отношенията им ще се подобрят.

Надеждите обаче бяха попарени през 2018 година, когато стана ясно, че Хейли и Джъстин са се оженили на тайна церемония в Ню Йорк. Двамата направиха и официална сватба на следващата година, канейки близо 150 гости. Селена, разбира се, не беше сред тях.

По време на интервюто си в подкаста, Хейли сподели за неловкия момент на Met Gala, когато всички около нея са викали името на Селена, за да я дразнят. „Чувах ги постоянно, но сякаш тялото ми беше блокирало емоциите в този момент. Не знаех какво точно се случва, докато не видях видеата след това“, признава тя.

Гомес на няколко пъти се е опитвала да потуши напрежението между двата лагера, като споделя, че миналото е останало зад гърба ѝ и иска всички да продължат напред. Издавайки песните Look at Her Now и Loose You to Love Me обаче тя отново създаде повод за дискусия. Според повечето слушатели, парчетата са именно за връзката ѝ с Джъстин и факта, че той се ожени само месец, след като двамата бяха забелязани да показват близост на спортен мач.

Селена обаче побърза да успокои страстите, заставайки на страната на Хейли. „Благодарна съм за въздействието, което песните ми правят, наистина. Но не понасям да виждам как жени разкъсват жени“, каза тя по време на въпроси и отговори с феновете. Допълнително, Хейли хареса нейна снимка на корицата на списание Elle, което също показа, че кавгата между двете е само в главите на последователите им.

След интервюто на Бийбър в Call Her Daddy, Гомес каза, че всичко се върти около милите думи и те са тези, които в крайна сметка имат значение. Снимките обаче също имат значение, а тези на Хейли и Селена от бала на Академията говорят повече и от милион думи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари