IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 години чиста любов – Хейли и Джъстин Бийбър

15 септември 2022 14 30

Двамата си спомниха за своята сватба

БГНЕС

БГНЕС

Четири години чиста любов и семейно щастие празнуват Хейли и Джъстин Бийбър. По този повод моделът не пропусна да сподели тяхна снимка от сватбата и нарече певеца „любовта на живота ми“.

В своя профил в Instagram, красавицата се обясни в любов на изпълнителя, на когото обеща, че ще бъде с него докато смъртта ги раздели. Там тя сподели и няколко кадъра от тържеството, с което отпразнуваха своето бракосъчетание.

„4 години омъжена за теб. Най-красивият човек, когото познавам... любовта на живота ми. Благодаря на Бог за теб“, написа Хейли Бийбър.

Само за малко повече от ден, нейната публикация събра над 5 милиона и половина харесвания, както и хиляди пожелания за разбирателство и щастливи семейни мигове с Джъстин.

В нейната галерия си припомняме уникалната ѝ дантелена рокля с изрязан гръб и шлейф, към която е прикрепен дълъг прозрачен воал, на който бе изписано с дебели букви „Докато смъртта ни раздели“. На другите снимки виждаме няколко момента на близост между двамата, по време на техните четири години като г-н и г-жа Бийбър.

Джъстин върна жеста на Хейли в Instagram

Междувременно певецът също отбеляза деня на тяхната сватба подобаващо. Той избра да сподели с последователите си в Instagram кадър, на който двамата се гушкат в леглото, като компания им прави тяхното любимо куче.

„Честита годишнина на моя най-добър приятел и съпруга Хейли. Благодаря ти, че ме направи по-добър във всяко едно отношение“, призна изпълнителят.

Двамата се запознават чрез бащата на модела

Джъстин Бийбър и Хейли се срещат още през далечната 2009 г. Тогава Стивън Болдуин води дъщеря си на събитие, на което присъства и любимецът на много тийнейджъри по онова време. Двамата започнаха да излизат през 2015-а, като малко по-късно потвърдиха официално, че са гаджета.

Откакто сключиха брак, певецът и моделът са говорили неведнъж за това, че един ден биха искали да станат родители. И макар често да пишат, че Хейли е бременна, тя все още не е споделила толкова радостна вест.

В момента, заради здравословни проблеми, Джъстин Бийбър се лекува у дома и отложи предстоящото си турне. А неговата най-голяма подкрепа е Хейли, която също имаше известни проблеми със здравето по време на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари