IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

3 октомври 2022 11 00

Певицата изтъкна, че думите имат значение

БГНЕС

БГНЕС

Хейли Бийбър изненада мнозина, като наруши мълчанието си по повод бившата приятелка на нейния съпруг Джъстин. Моделът призна, че когато е започнала да излиза с него, той е бил свободен. Часове след това Селена Гомес, най-вероятно провокирана от нейните думи, реши също да каже на глас онова, което мисли за любовния триъгълник, в който я въвлякоха преди много години.

„Когато с него започнахме да излизаме и да имаме взаимоотношения, той не беше в никаква връзка. Не съм такъв човек, който да се бърка във връзките на другите. Родителите ми са ме възпитали по-добре от това. Не се интересувам от такива практики и никога не съм се интересувала“, каза Хейли.

На 29 септември певицата, която със сигурност е гледала интервюто на модела, се включи на живо в платформата Tik Ток.

„Не е честно, защото с никого никога не трябва да се говори по начина, който видях“, казва Селена за клипове на фенове в мрежата. В тях има най-различни твърдения за нея, Джъстин и Хейли Бийбър. Макар ида не споменава конкретно певеца и неговата съпруга, тя посочва, че „думите имат значение“.

„Мисля, че някои от нещата, за които дори не е нужно да знам, са просто подли и отвратителни“, посочва още тя по време на своето включване на живо.

Хейли Бийбър

Getty

Селена завоалирано намекна, че би желала троловете да престанат да обсъждат нея и въпросния триъгълник, който е оставила в миналото.

„Не подкрепям жените да са срещу жени. И никога няма да го подкрепям. Така че, моля ви, бъдете мили към всеки. Няма значение каква е ситуацията. Ако сте мои фенове, не бъдете груби с никого, моля. Не се обръщайте и не казвайте неща, които просто чучвствате в момента“, категорична е тя. 

Припомняме, че когато потребители на социалните мрежи тормозеха Хейли Бийбър през октомври 2019 г., изпълнителката се включи на живо в Instagram и помоли феновете да не нападат никого. Разбира се, тогава тя си спечели гнева на подкрепящите модела.

Джъстин започна да излиза с модела през юни 2018 г. Това стана няколко месеца след като се раздели със Селена Гомес (през март), която бе във връзка близо 10 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари