IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебат в социалните мрежи: Подигра ли се Селена Гомес с Хейли Бийбър?

12 май 2022 17 40

Изпълнителката беше принудена да се извини за клипче в TikTok

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Връзката между Селена Гомес и Джъстин Бийбър беше една от най-строго следените по целия свят. Двамата започнаха да излизат, когато бяха тийнейджъри, но това не попречи на папараците да ги преследват и постоянно да ги снимат.

Изпълнителите започнаха връзка през лятото на 2010 година, а няколко месеца по-късно направиха и дебюта си на червения килим на партито на Vanity Fair за наградите „Оскар“. След това всяка тяхна поява – било то на светско събитие или на баскетболен мач – беше широко отразявана в медиите и социалните мрежи. Така връзката между Бийбър и Гомес не беше само тяхна, но и на целия свят.

Фенове на двойката започнаха да създават профили, в които да качват всяка обща снимка, да дебатират дали сватбата не е съвсем близо и да изразяват притеснение, когато влюбените не показват близост в социалните мрежи или на светски събития. Фенската база растеше с всеки изминал ден, но очевидно това не спаси любовта между Джъстин и Селена.

Изпълнителите се разделят през 2012 година, но не успяха да стоят дълго време далеч един от друг. Година по-късно Бийбър публикува снимка, на която Гомес е обвила ръце около врата му, а няколко месеца след това тя беше забелязана на концерта му в Осло. „Те изглеждаха много влюбени, сякаш раздялата не се е случвала. Изглеждаше, че са се събрали“, каза по това време свидетел на случилото се.

През ноември 2014 година обаче отново връзката беше приключена. Месец по-късно Бийбър публикува няколко снимки с Хейли Болдуин, които породиха слухове за любов между двамата. Изпълнителят побърза да отрече това, като описа моделката като „добър приятел“. 2016 година Джъстин вече беше във връзка със София Ричи, а през януари 2017-а Селена направи дебюта си на червения килим с The Weeknd.

10 месеца след началото на връзката си с рапъра, Гомес се разделя с него. През октомври 2017 година изпълнителката беше отново забелязана в компанията на Джъстин, като двамата се забавляваха, карайки колела в Калифорния. Малко по-късно тя беше в публиката по време на неговия мач по хокей, като след края му двамата бяха забелязани да се целуват.

Въпреки че беше забелязан в компанията на Селена през март 2018 година, Джъстин се ожени за Хейли Болдуин през септември същата година. Това накара феновете в социалните мрежи да се разделят на две – едните защитаваха семейство Бийбър, а другите – Селена. Войната между двете страни стана твърде грозна, като се сипеха дори и смъртни заплахи към Хейли. Селена се опита да потуши напрежението, пишейки в коментари, че иска да вижда само положителни писания и че жените трябва да се подкрепят, а не да се нападат.

Сега обаче Гомес и Болдуин отново попаднаха в центъра на вниманието, като този път изпълнителката беше принудена да се извини.

Всичко започна на 10 май, когато Хейли Бийбър публикува видео, на което показва как се подготвя за деня, гримирайки се пред камерата. Само няколко часа по-късно, Селена Гомес публикува свой клип, на който показва същата рутина и феновете веднага заподозряха тиха война.

@haileybieber

GRWM in Chicago pt. 1 ?✨

♬ Indian Summer - HOAX

„Знам на кого се прави“, „Дали не се опитва да се подиграе на знаете кого“, пишеха потребителите в коментари. Причината беше, че Гомес се гримира по леко странен начин, който много хора сметнаха за ироничен и насочен към Хейли Бийбър. По думите на изпълнителката обаче, няма такова нещо и всичко е направено с цел показване на новите продукти от марката ѝ Rare Beauty.

„Именно затова вярвам, че е важно да се грижим за психичното здраве. Хора, не знам какво съм направила, но се извинявам. Нямах лоши намерения. Ще го изтрия скоро“, коментира Гомес. Малко по-късно тя блокира коментарите под козметичното си видео.

Феновете побързаха да застанат на страната на Селена и ѝ казаха, че няма за какво да се извинява и че не е направила нищо лошо.

Засега Хейли Бийбър не е направила коментар относно ситуацията, която очевидно е драматизирана повече от необходимото от някои фенове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари