IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в рая? Хейли Бийбър за брака си с Джъстин

19 април 2022 10 40

Моделката разкрива дали всичко е наред в семейството ѝ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хейли и Джъстин Бийбър се превръщат в основна тема на медиите още от началото на връзката си. Една от причините е, че двамата се ожениха малко след раздялата на изпълнителя с друга голяма звезда – Селена Гомес. Въпреки че феновете им ги смятаха за стабилна двойка, пътищата на двамата се разминаха и това остави множество млади сърца разбити.

Ето защо връзката между Хейли и Джъстин бързо се превърна в обект на критики и злобни коментари от потребители, които им желаеха раздяла и нещастие. Напук на всичко това обаче двамата продължават да са заедно, доказвайки че любовта им е по-силна от хорското мнение. Хейли е една от най-отдадените фенки на съпруга си, като често може да бъде забелязана на негови концерти. Той, от своя страна, връща жеста с романтика от сцената и коментари в социалните мрежи.

Наскоро обаче се появиха слухове, че Хейли и Джъстин няма да издържат до края на годината и съвсем скоро ще се разделят. Твърдението, разбира се, произтече от социалната мрежа TikTok, която бързо завзе върха в сърцата на феновете, побеждавайки Instagram и Facebook. В нея потребител, на име Blonde Rebel Tarot, направи своите предположения за редица светски двойки и тяхното бъдеще, включително Риана и A$AP Rocky, Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън, и Хейли и Джъстин Бийбър.

@theblonderebel #fyp #celebrity #rihanna #asaprocky #kim #kimkardashian #petedavidson #justinbieber #haileybieber #predictions ♬ original sound - Blonde Rebel Tarot

Докато дамата говори за връзката на Хейли и Джъстин, тя казва, че съвсем скоро ще разберем, че „има проблеми в рая. Мисля, че нещата може и да се объркат“. Видеото стана доста популярно, като някои от потребителите изразиха надежда предположението да се окаже вярно, а други заявиха, че това са просто злобни коментари, които нямат общо с истината.

Видеото стигна и до самата Хейли, която реши да отговори. Тя коментира само „хахахахаахахахахха“, което явно е достатъчно. Моделката реши това да е единственото, което ще каже по въпроса, но малко след това сподели собствено видео, което беше насочено именно към хейтърите в социалните мрежи.

„Оставете ме на мира. Гледам си работата. Не правя нищо друго. Не съм казала нищо. Оставете ме намира, моля. Умолявам ви. Наистина. Това ми е единствената молба. Бъдете нещастни някъде другаде, моля“, каза тя в клипа, публикуван в TikTok.

@haileybieber

this is for you guys in my comments every single time I post

♬ original sound - Hailey Bieber

Изключвайки предположенията на анонимна дама в социалните мрежи, всичко между Джъстин и Хейли е наред.

По-рано през месеца изпълнителят и моделката, които се ожениха през 2018 година, се появиха заедно на червения килим на наградите „Грами“. Двамата дори се целунаха пред камерите и не спираха да се държат за ръце. През март пък семейство Бийбър беше на двойна среща с Кендъл Дженър и Девин Букър. Четиримата вечеряха в Санта Моника, а Джъстин показа, че е истински кавалер, придружавайки съпругата си до колата и отваряйки ѝ вратата.

Докато хората продължават да спекулират за брака между младите звезди, Хейли обеща, че повече няма да дава повод за слухове. През февруари, в интервю за WSJ, тя заяви, че отказва да говори за брака си, защото думите ѝ винаги могат да бъдат извъртени според желанието на медиите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари