IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Селена Гомес със свежо вдъхновение

10 април 2022 21 00

Изпълнителката проговори и за любовния си живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес започва новия пролетен сезон със задължителната нова прическа!

29-годишната звезда показа променената си визия в социалните мрежи, където дебютира по-къса дължина на косата и бретон. Къдравата й прическа е в стил лоб, който стига до малко под брадичката. Първоначално промяната беше споделена от стилистката на Гомес Кейт Йънг, а след това самата изпълнителка се похвали с нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Нова прическа, на кого му харесва?", написа тя за 308-те си последователи. На снимката Селена носи черен сатенен ансамбъл от Celine, допълнен от кръгли обеци, прасковено червило и черна очна линия, оформена в котешко око. Изпълнителката прокарва лявата си ръка през новата прическа, показвайки и синия си маникюр. Гримът е дело Хунг Ванго, а използваните продукти са от личната козметична линия на Селена - Rare Beauty .

Прическата на Гомес е дело на известния сред звездите фризьор Орландо Пита, който също публикува нейна снимка в профила си. Косата на изпълнителката, която през годините е била руса и карамелена, сега се е завърнала към тъмнокафявия си цвят, което означава, че снимките на втори сезон на сериала Only Murders in the Building са приключили. Епизодите, в които ще видим и Кара Делевин, ще излязат на 28 юни в платформата Hulu. 

Бретонът не е чужд за Селена. Тя се е сдобивала с него през 2017 и 2019 година. Сега обаче е първият път, в който изпълнителката го съчетава с по-къдрав и по-текстуриран стил. Прическата беше показана и в TikTok, където звездата се снима върху звуков фон от King Nas. "Може би затова съм без гадже. Не вярвайте на написаното в интернет", написа тя под клипа. 

@selenagomez

Maybe this is why I’m single. Don’t believe a damn word. ??

♬ original sound - KING NAS

Думите й бяха категоричен отговор на твърденията, че излиза с бизнесмена Зен Матоши. Двамата създадоха слухове за връзка, когато бяха забелязани заедно на концерт на Дуа Липа. Според източник, отношенията между тях са само приятелски. "Той работи в технологичната сфера и помага на Селена с различни съвети. В момента тя се радва на свободата си", казва близък до певицата. 

В момента Гомес се е фокусирала върху актьорската си кариера, като сериалът Only Murders in the Building съвсем скоро може да бъде потвърден за трети сезон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари