IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър за „кражбата“ на Джъстин от Селена Гомес

30 септември 2022 14 40

Моделът най-накрая отговори на слуховете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовният триъгълник между Хейли Болдуин, Джъстин Бийбър и Селена Гомес е може би най-обсъжданият през последните повече от пет години. Въпреки че първите двама вече са женени от четири години, в социалните мрежи все още се дискутира дали връзката им е истинска или е само PR ход, с който да се насочи вниманието към кариерите им. Появяват се стотици клипове, в които Джъстин уж се държи лошо със съпругата си, както и такива, в които той все още „тъгува“ по Селена Гомес.

През годините нито един от тримата не е коментирал публично слуховете, като Селена влезе в центъра на вниманието с част от песните си, пуснати през 2019 година. Тогава се появиха два сингъла един след друг, които феновете веднага свързаха с раздялата ѝ с Джъстин. Баладата Lose You To Love Me беше изпълнена и по време на Американските музикални награди, където на видео стената зад Гомес се появиха две мъжки ръце, които много от зрителите оприличиха на тези на Бийбър.

Въпреки продължаващия брак на Джъстин и Хейли, както и категоричните отговори на Селена, че вече не живее в миналото и е готова да продължи напред, има хора, които все още се надяват на възстановяването на Джелена. Именно затова голяма част от почитателите на двойката обвиняват Хейли Бийбър, че е откраднала изпълнителя и дори е имала връзка с него, докато той е бил все още със своята колежка.

Сега моделът решава да изчисти ситуацията, говорейки за първи път толкова откровено по темата. В подкаста Call Her Daddy, Хейли дава обширно интервю пред Алекс Купър, където споделя повече за личния и професионалния си живот, включително и за отношенията си с Джъстин. В един момент водещата я пита дали е имала романтични взаимоотношения с Бийбър докато той е бил в друга връзка.

Отговорът на Хейли започва малко заобиколно, след като тя казва, че за първи път ще говори по тази тема. По думите ѝ, голяма част от критиките, насочени към нея, са от хора, които смятат, че е откраднала Джъстин от Селена Гомес. Думите, които всички чакаха, се появяват по-късно и те са категорично „НЕ“.

@mermaidmarly Call her daddy - Was Hailey Beiber with Justin Beiber at the same time as Selena Gomez ? #callherdaddy #haileybieber #selenagomez #alexcooper #chd @callherdaddy @haileybieber @fathercooper @Spotify ♬ original sound - mermaidmarly ??

„Когато с него започнахме да излизаме и да имаме взаимоотношения, той не беше в никаква връзка. Не съм такъв човек, който да се бърка във връзките на другите. Родителите ми са ме възпитали по-добре от това. Не се интересувам от такива практики и никога не съм се интересувала“, казва още Хейли.

Допълва, че понякога има връзки, които започват и приключват по няколко пъти, но това не е бил случаят с Джъстин и Селена. „Мога спокойно и честно да заявя, че не съм имала каквито и да било взаимоотношения с него, докато той е бил в друга връзка“.

Джъстин Бийбър и Селена Гомес бяха в сложни взаимоотношения, които ту прекъсваха, ту започваха отново до официалния им край през 2018 година. Тогава източник заяви, че певицата окончателно е продължила напред и се чувства силна и уверена. От своя страна, Бийбър се сближи с Хейли, с която се сгоди през юли 2018 година, само месеци след раздялата си със Селена.

През септември същата година двамата подписаха в кметството на Ню Йорк, а година по-късно направиха официална церемония в Южна Каролина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари