IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Този рожденик и приема, и раздава подаръци – Дрейк със скъпи дарове за гостите си

26 октомври 2022 17 50

Изпълнителят навърши 36 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свикнали сме на рожден ден да ходим с пълни и да се връщаме с празни ръце. Ако обаче бяхме поканени на партито на Дрейк, нещата щяха да бъдат съвсем различни.

На 24 октомври рапърът стана на 36 години и организира задължителното звездно парти в един от най-известните клубове в Маями. И докато най-вероятно рожденикът е получил няколко доста скъпи и ценни подаръка, гостите му също са останали доста доволни. Някои от тях дори са си тръгнали с доста повече неща, с отколкото са дошли, напълно обръщайки представите за традиции около рожден ден.

Във видео, споделено от TMZ, се вижда как Дрейк не пести усилия в организирането на най-важния си ден, като се опитва да зарадва гостите си по най-добрия начин. Освен че е подсигурил музиката, храната и питиетата, той се е погрижил всеки един негов приятел да си тръгне и със скъп подарък. В торбичките, които са раздавани на посетителите, е имало часовник Rolex, чанта на Chanel, четири подаръчни ваучера по 5000 долара за Saks на Пето Авеню, 10 парични награди по 10 000 долара и още много.

В социалните мрежи риалити звездата Женевиев Шоукрос, позната на цяла Америка с участието си в предаването Love Island, показа какво всъщност е получила от Дрейк. Тя сподели няколко кадъра на дизайнерската си чанта от Chanel, която е изработена от бяла кожа и е поставена върху кутии със скъпи слушалки. Емили Салч, която също се появи в Love Island, показа по-близък план на „парите на Дрейк“, които са били фалшиви банкноти с лицето на изпълнителя и са били разпръснати в цялата зала.

Сред щастливите гости, които са си тръгнали не само с хубави емоции, но и със скъпи подаръци, са били още Dj Khaled, 21 Savage, Lil Baby, и бившата на Кание Уест – Шаней Джоунс, която поразително прилича на Ким Кардашян.

Преди голямото събиране, Дрейк започна своя ден със специално изпълнение на песента „Честит рожден ден“ от сина му Адонис. В прекрасното видео, записано от майката на 5-годишното момченце, се вижда как то поздравява баща си за рождения ден, след което започва да пее.

Само две седмици по-рано Адонис отбеляза своя рожден ден с епично тематично парти. На снимки, споделени от Дрейк, се вижда как рожденикът се забавлява в зала за игри, състезавайки се с виртуални коли, отбелязвайки кошове и се среща със Спайдър-мен. „Честит пети рожден ден на моя близнак“, написа гордият баща под кадрите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Wilhemina ( преди 5 месеца )
Tiktokpornstar: A Simple Definition Tattooed Pornstars
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар